Auteur Topic: U gaat op reis met Iberia  (gelezen 8261 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline *~*DF*~*

  • Administrator
  • Grijze Snoet
  • *****
  • Berichten: 30.773
  • Geslacht: Man
U gaat op reis met Iberia
« Gepost op: januari 20, 2011, 13:50:30 pm »
(u vind de link naar Iberia via British Airways)IBERIA

Huisdieren (zoals honden, katten, vogels, enz.) dat de juridische en documentaire vereisten te voldoen, kan worden aanvaard als ruimbagage of handbagage. In ieder geval zal de overtollige bagage tarief worden betaald voor hun vervoer. Iberia heeft het vervoer van dieren niet toestaan van de wezel familie (fret, sable, enz..)

Op verzoek van de passagier, en onder voorbehoud van toestemming van het boekingskantoor, kunnen bepaalde huisdieren worden vervoerd in de cabine, mits zij aan de volgende voorwaarden voldoen:

 * Het gewicht van het dier plus de container of de kooi waarin het reizen naar mogen niet meer dan 8 kg.
De container mag maximaal 45 cm in lengte, 35 cm in de breedte en 25 cm in de diepte, op voorwaarde dat de som van deze 3 metingen niet hoger zijn dan 105 cm worden.

# Dieren moeten worden vervoerd in geschikte containers (vaste, geventileerde en veilig, en met een dichte base). Dergelijke containers kunnen worden verstrekt door passagiers of gekocht van Iberia. In het geval van een container niet aan de minimale voorwaarden voldoen om toegelaten te worden, zal het worden afgewezen bij het instappen.

# In het geval van dieren van verminderde grootte of gewicht, een aantal van dezelfde soort mogen worden toegelaten in een container.
# In geen geval zal de dieren waarvan de bijzondere kenmerken, onaangename geur, enz., kunnen verstoren andere passagiers of de bemanning worden toegelaten.
# Dieren moeten reizen met de passagier, zonder anderen te storen.
 # Dieren dienen op de grond plaats te nemen en nooduitgangen vrij te houden.

Onder geen beding mogen de dieren worden vrijgelaten uit hun houders binnen de cabine. De zorg voor de dieren is de verantwoordelijkheid van de passagier.

Omdat het aantal kooien is beperkt op basis van de aard van de betrokken vliegtuig, moet het vervoer van dieren worden toegestaan door het boekingskantoor. Machtiging wordt alleen gegeven voor reizen als aan alle voorwaarden werd voldaan. De grootte en het gewicht van de dieren moet worden binnen de grenzen vastgesteld voor inkomende en uitgaande vluchten gelijk.

Landen met wetten ter beperking van de inbreng van dieren: Dieren in de cabine (PETC) of in het vrachtruim (AVIH) niet zal worden toegelaten voor bestemmingen Ierland en Zuid-Afrika. Groot-Brittannië aanvaardt geen dieren van welke soort. Brazilië laat geen vogels van elke soort.

Cabine tarieven voor dieren:
Binnenland: € 25 per vlucht.
Europese, Afrikaanse (met uitzondering van Zuid-Afrika): € 50 per vlucht.
Amerikaanse vluchten: € 150 per vlucht.

Geleidehonden:

Houdt u er rekening mee dat:
 * Geleidehonden zal alleen worden toegelaten tot de cabine bij de begeleidende passagiers die op hen afhankelijk zijn voor hun geaardheid
* Ze moeten een muilkorf dragen als reizen in de cabine
* Zij moeten op de grond blijven en samen reizen met de passagier, op een plaats waar ze de overige passagieren niet storen.
# Ze kunnen reizen zonder extra kosten, of in het ruim of in de cabine
# Het gewicht van het dier zal niet meetellen voor de vergoeding toegestaan voor passagiers reizen
# De verordeningen ten aanzien van de toelating, documentatie, vorm van schadevergoeding vrijstelling van aansprakelijkheid en Iberia het type van de container gebruikt (als reizen in het laadruim) zal dezelfde zijn als voor alle andere huisdieren

Honden maken geen lawaai, maar Muziek

 


SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal