Auteur Topic: U gaat op reis met Ryanair  (gelezen 8192 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline *~*DF*~*

  • Administrator
  • Grijze Snoet
  • *****
  • Berichten: 30.714
  • Geslacht: Man
U gaat op reis met Ryanair
« Gepost op: januari 20, 2011, 13:44:35 pm »

RYANAIR:
www.ryanair.com

Ryanair vervoert op geen enkele route dieren/huisdieren.

behalve:
Blindengeleide-/assistentiehonden die passagiers vergezellen, worden gratis vervoerd op goedgekeurde routes, mits de honden voldoen aan het Pets Travel Scheme.

De honden worden in de vliegtuigcabine vervoerd en moeten op de vloer bij de passagier zitten. Per vlucht mogen maximaal vier blindengeleide-/assistentiehonden worden vervoerd.

Blindengeleidehonden ZIJN toegestaan op de volgende routes:

Alle vluchten tussen Ierland en het Verenigd Koninkrijk

Alle vluchten tussen de volgende luchthavens in het Verenigd Koninkrijk (Bristol, Birmingham, Doncaster, East Midlands, Leeds, Londen Gatwick, Luton en Stansted, Manchester en Newcastle) en het Europese continent en eilanden* (bel voor goedkeuring de Special Assistance Line van Ryanair).

Alle vluchten tussen het Verenigd Koninkrijk** en Zweden/Noorwegen (bel voor goedkeuring de Special Assistance Line van Ryanair)

Alle vluchten tussen Dublin en Zweden/Noorwegen (voorafgaande goedkeuringslicentie en 10 dagen kennisgevingstermijn vereist – klik hier voor meer informatie)

Alle binnenlandse vluchten

Alle intracontinentale vluchten binnen Europa en eilanden*

Alle vluchten tussen het Europese continent en eilanden* en Noorwegen/Zweden

Vluchten tussen het Europese continent en eilanden* en Dublin Airport-(voorafgaande goedkeuringslicentie en 10 dagen goedkeuringstermijn vereist – klik hier voor meer informatie)Voorafgaande goedkeuringslicentie en 10 dagen kennisgevingstermijn zijn vereist, neem contact op met de Special Assistance Line van Ryanair om de regelingen te bevestigen.

Blindengeleidehonden worden NIET geaccepteerd op vluchten op de volgende routes:

Vluchten naar/van Marokko.

Vluchten tussen Ierse luchthavens (met uitzondering van Dublin) en continentaal Europa en eilanden*

Vluchten naar/van de volgende luchthavens in het Verenigd Koninkrijk (Glasgow Prestwick, Edinburgh, Belfast City, Leeds, Teeside, Bournemouth, Newquay, Aberdeen) en het Europese continent en eilanden*

Passagiers die een blindengeleide-/assistentiehond aan boord willen meenemen, dienen ons hiervan op de hoogte te brengen, bij voorkeur op de dag van de boeking. Dit kan online bij het boeken van de vlucht of via de Special Assistance Line van Ryanair

Let op: als u ons niet vooraf informeert, is het mogelijk dat de service niet beschikbaar is wanneer u op de luchthaven aankomt en dat u het vervoer op de geboekte vlucht wordt ontzegd.

* Bij de eilanden zijn inbegrepen Malta, Sardinië, Corsica, Sicilië, Ibiza, Majorca, Canarische Eilanden

** Bristol, Birmingham, Doncaster, East Midlands, Leeds, Londen Gatwick, Luton en Stansted, Manchester en Newcastle
 

Honden maken geen lawaai, maar Muziek

 


SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal