Auteur Topic: U gaat op reis met SN Brussels Airline  (gelezen 6276 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline *~*DF*~*

  • Administrator
  • Grijze Snoet
  • *****
  • Berichten: 30.714
  • Geslacht: Man
U gaat op reis met SN Brussels Airline
« Gepost op: januari 20, 2011, 13:43:39 pm »
SN BRUSSELS AIRLINE
www.brusselsairlines.com

Het huisdier is afkomstig uit de Europese Unie en reist binnen de EU of naar een veilig land (zie lijst onderaan) buiten de EU en komt terug naar de Europese Unie. In dit geval moet het huisdier in het bezit zijn van een paspoort, een identificatie en een attest van vaccinatie tegen hondsdolheid.

Het huisdier is afkomstig uit de Europese Unie en reist naar een onveilig land buiten de EU en komt terug naar de Europese Unie. In dit geval moet het huisdier in het bezit zijn van een paspoort, een identificatie, een attest van vaccinatie tegen hondsdolheid en een bewijs van een bloedtest die is uitgevoerd 30 dagen na de vaccinatie, maar wel voor het vertrek.

Het huisdier is niet afkomstig van de Europese Unie, maar van een veilig land (zie lijst onderaan) buiten de EU en reist naar de Europese Unie. In dit geval moet het huisdier in het bezit zijn van een identificatie, een attest van vaccinatie tegen hondsdolheid en een gezondheidscertificaat naar EU-model.

Het huisdier is niet afkomstig van de Europese Unie, maar van een onveilig land buiten de EU en reist naar de Europese Unie. In dit geval moet het huisdier in het bezit zijn van een identificatie, een attest van vaccinatie tegen hondsdolheid, een vaccinatiecertificaat naar EU-model en een bewijs van een bloedtest die is uitgevoerd 30 dagen na de vaccinatie, maar wel voor het vertrek..

Buiten de bovenstaande vereisten, vragen Malta, Groot Britannië, Ierland, Zweden en Cyprus ook een behandeling tegen parasieten en lintwormen. Finland vraagt een behandeling tegen lintwormen.

Veilige landen: : Ascension Island, Antigua en Barbuda, Nederlandse Antillen, Australië, Aruba, Barbados, Bahrain, Bermuda, Canada, Fiji, Falklandeilanden, Kroatië, Jamaica, Japan, St. Kitts en Nevis, Cayman Eilanden, Montserrat, Mauritius, New Caledonië, Nieuw Zeeland, Frans Polynesië, St. Pierre en Miquelon, Sangapore, St. Helena, USA, St. Vincent en de Granadines, Vanuatu, Wallis en Futuna, Mayotte.

 

● Kan ik reizen met mijn huisdier?
Alle dieren die voor vervoer bestemd zijn moeten vooraf gereserveerd worden en dit moet vermeld worden voor de reservatie gemaakt wordt.  Indien u reeds uw vluchten reserveerde bij uw reisagent, moet u hem contacteren voor de aanvraag voor uw huisdier.
Voor sommige bestemmingen waar de vluchten uitgevoerd worden door één van onze codeshare partners is het niet mogelijk om met dieren te reizen.
U moet in het bezit zijn van de nodige documenten (inentingen, etc...) voor uw huisdier.
Verplicht een paspoort hebben voor uw huisdier indien u hem wil meenemen op reis. 
Meer inlichtingen krijgt u bij de dierenarts 
In sommige landen wordt het importeren van huisdieren niet toegestaan.  Ons Customer Contact Centre kan u hierover verder inlichten.
Een dier reist nooit gratis.  De prijs wordt berekend naargelang het gewicht van het huisdier + kooi en verschilt van bestemming per bestemming. 
Dieren die meereizen in cabine:

Onder bepaalde voorwaarden worden katten en honden toegestaan in de cabine:

Het dier moet tijdens de volledige duur van de vlucht verblijven in een stoffen, lek en geurvrije draagzak.
Deze draagzak moet worden voorzien door de passagier en  passen onder diens stoel.
Het totale gewicht (dier en reistas) mag de 7 kilo niet overschrijden.
De drie afmetingen van de tas mogen in totaal niet meer dan 115 cm bedragen en deze tas moet passen onder de passagiersstoel voor u.
Het aantal dieren toegelaten in de cabine is beperkt, daarom is voortijdige reservatie aangewezen, vooral tijdens de vakantieperiodes
De dieren moeten verkeren in goede gezondheid, moeten reukloos zijn, ongevaarlijk en mogen niet zwanger zijn.
Het dier mag tijdens de vlucht niet uit zijn tas gehaald worden.
 

Honden maken geen lawaai, maar Muziek

 


SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal