Auteur Topic: via deze topic wordt u geïnformeerd over het forum  (gelezen 43181 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Riet

 • Zwemmertje
 • *****
 • Berichten: 19.970
 • Geslacht: Vrouw
  • DreamsForEternity
via deze topic wordt u geïnformeerd over het forum
« Gepost op: januari 29, 2009, 12:04:40 pm »
De Admin plaatst altijd de datum en voldoende uitleg.

08/02/2006
Deze ochtend heeft administrator Dogsfriendly op de zijkant van het forum de 'wie is online' en 'zoeken' verwijderd.

Dit omdat 'wie is online' reeds onderaan het forum te bezichtigen is en 'zoeken' je zelf ook kan uitvoeren als je via je adresbalk gaat naar Google.

Deze laatste kan niet echt rekenen op sympathie van de serverbaas, nadat ze hem valselijk beschuldigd hebben van het gebruik van robots om te klikken op hun ads (door te klikken ontving hij geld om de server te bekostigen)
08/02

ter info: zeroposters zullen in de toekomst om de 3 maand van het forum worden afgehaald. Ze nemen plaats in die we beter kunnen gebruiken :wink:


09/02

Zoals u dus kan merken, prijkt het goudgele logo sinds vandaag 21u00 op het forum.

In de topforumlijst staat hij nu ook :wink:


10/02

toegevoegd aan avontuur: 'met de hond reizen'

en zo zijn er af en toe wel nog interessante linken die ik plaats. Kwestie van af en toe eens rond te surfen over het forum :wink:

in Kranige pootjes, voor de niet-weters, kan je een topic terugvinden waar je hondentoiletten en hondenweides vindt over gans het land. Ik heb me daar zeker al een uur aan beziggehouden, hopelijk wordt het gesmaakt.


13/02
Sinds vrijdag werd Isabelle toegevoegd aan de modgroep. Dit weekend kon ze van gedachten wisselen met Lydhan en alles even onder de loep nemen. Doordat ik op weekend was, wou ik Lydhan niet alleen opzadelen met het forum. Ook al tellen we nog niet veel leden, toch leek het mij interessanter om dit op deze manier te doen.

Isabelle krijgt de verantwoordelijkheid - samen met ons natuurlijk - over de twee secties die door gasten kunnen bezocht en beschreven worden.

Dubbele attentie zijn in deze secties wel op hun plaats... Herplaatsingen en Vermist/Gevonden wordt nu bijna volledig door de moderatoren in het oog gehouden.

toevoeging aan de moderatorenkamer op 10/02

toevoeging aan de twee secties + de vuilnisbak (deel 1 vh archief): 13/0215/02

-de topics over waar je op stranden welkom bent (één over de belgische stranden en één over de nederlandse stranden) staan sinds gisteren in Avontuur ipv in Kranige Pootjes. Vond ze beter daar passen.

-Ik heb het onderschrift ietwat aangepast... de grootte 500x200 is toegelaten. Indien hij groter is, zal u een pb krijgen van de moderator met de aanvraag die te verkleinen. het aantal karakters is nu 250 ipv 175.

*Graag geen 3 foto's onder elkaar plaatsen, maar naast elkaar. Ook opletten met Tickerafbeeldingen...niet overdrijven is de boodschap.

-Als je een poll opent kan je 11 mogelijkheden plaatsen. Dit werd vandaag aangepast. Voordien kon je er maar 9 plaatsen.


16/02

vanaf heden dienen nieuwe leden te wachten op toelating door de administrator (dat is ik dus), dit vanwege een aanmelding gisterenavond door een persoon waarmee ik in het verleden al problemen had.

Om er voor te zorgen dat dit niet opnieuw gebeurt, deze maatregel.

Groetjes,

Admin DF


20/02

goedkeuring van 'wet' omtrent puppyverkoop op het forum.
Meer info terug te vinden in de sectie : 'ik vraag me af' in de eerste vastgezette topic.


20/02


Citaat
08/02
Deze ochtend heeft administrator Dogsfriendly op de zijkant van het forum de 'wie is online' en 'zoeken' verwijderd.

Dit omdat 'wie is online' reeds onderaan het forum te bezichtigen is en 'zoeken' je zelf ook kan uitvoeren als je via je adresbalk gaat naar Google.


de 'wie is online?' werd teruggeplaatst na aanvraag van twee actieve leden. Zij vonden dit handiger als ze het boven zagen staan.

beste mensen, als je vind dat er iets kan veranderd worden of er is iets veranderd en je denkt van:'waarom da?' laat het me aub weten. Dit is een forum waar rekening wordt gehouden met elkaars mening :wink:

21/02

zodat iedereen - behalve over honden - ook eens gezellig kan leuteren werd de Puppykamer in voege gebracht.

Tevens werd de naam Algemeen, die ik maar saai vond overkomen - aangepast naar HondenParlement.

mocht je denken van: 'op wat trekt die naam nu', geef jou idee door en wie weet veranderd de naam alsnog :wink:
28/02

Speelhoek werd aangepast naar 'Hondenweide'28/02

Navigatie terug weg van opt forum zelf - enkel nog via portaal en de poll staat weer onder de foto (op het portaal) ipv rechts.01/03

info: doordat het forum werd verplaatst van 'server' (blijft wel dezelfde naam enzo) blijft die navigatie daar staan. Ikzelf kan er dus niets aan veranderen.

*Die hondenweide had ik meteen moeten aanpassen naar speelweide - vond dat beter klinken - dus deed ik dat dan nu maar

*de vuilnisbak heeft dan wel een slot - je kan het nog altijd gaan bekijken. Dit is handiger voor het moderatorenteam... zo hoeven we geen topics meer te sluiten - kunnen we die meteen overzetten naar de vuilnisbak en klaar is kees. Dit ten voordele van de vingers van Isabelle en Lydhan :lol:

----04/03/2006

vier nieuwe stijlen toegevoegd aan de lijst. U vind ze terug in uw profiel bij de keuze van ...

ondermeer FlowerPower en Halloween werden toegevoegd. De andere twee namen ben ik alweer kwijt :lol: maar ze staan onder Halloween :wink:


04/03

de naam naast de banner stond vroeger gewoon op 'dogsfriendly' maar ik vond dat niet mooi en heb dat dus veranderd naar 'Dogsfriendly.be' dat moet in hoofdletter eh :lol:

+ linkenjacht werd aangepast naar 'Site-Shoot'05/03

toevoeging afbeeldingen bij de Ranks :wink:


12/03

beetje late vermelding: de pollkeuze werd opgetrokken van 11 naar 15

Ondertussen kreeg Isabelle ook meer bevoegdheden, maar dat kon je al zien aan de namen op de index zelf.

Sectie 'wandelfoto's van het forum' werd even weggestoken, omdat er nog geen wandelingen worden georganiseerd via het forum.


12/03

Avatars mogen 6kb bedragen en 100x100 van grootte.
15/03

Vanaf heden :wink: - veranderd nogmaals de forumlink, MAAR... blijft de link van superfora wel bestaan.

We gaan de naam inkorten :wink:

mss kan je hem al in je favo's steken en/of veranderen op jullie website en/of laten weten aan andere hondeneigenaren :wink:

Dogsfriendly.gratis-forum.be22/03

ik had gehoopt verschillende secties te kunnen toevoegen aan bijv Hondensport, zoals je hebt kunnen zien. Maar dit bestaat hier niet. Ik wachtte nog even totdat de serveradmin toch op de proppen zou komen met dat systeem... maar ofwel is hij het vergeten ofwel is het niet mogelijk... ik heb het dus terug weggehaald. Met het vermoeden dat veel mensen daarop klikken en dan blijkt dat het niet bestaat :wink:
24/03

ik vraag me ietsje af... worden jullie niet graag gevierd ter ere van je verjaardag of laat je niet graag je hondjes genieten van dat extra aandacht op de dag dat ze verouderen? de verjaardagskalenders lijken mij zo leeg naargelang het aantal deelnemers die hier toch dagelijks komen langsgevlogen :wink:


28/03

toegevoegd : 'Site Shoot Varia'

Nav een uitspraak van Davy - in het verleden - leek het mij beter aan dat idee te voldoen, zodoende kan je daar alle linken plaatsen waarvan je vind dat wij daar iets aan hebben :wink:

Groetjes,

DF14/04/06

Toegevoegd aan het forum: van Klein naar Groot...

Specifiek voor de fok... ben je van plan een nestje te forceren binnen je gezin? of gaat je hond pups krijgen? of heb je een probleem met één van de pups? Daar kan je alles kwijt :wink:

Ook vragen ivm fokkers zelf... mag je daar werpen. Zoek je een bepaald ras? stel je vraag in de afdeling Varia... wij gaan u zo goed mogelijk proberen te helpen. :wink:


04/05

Zoals sommigen wel zal opgevallen zijn, zijn er enkele veranderingen gebeurd. Ik had bijv een werpkist aangemaakt... met al die toekomstige pups int verschiet... maar blijkbaar is dit toch een sectie die niet echt in trek is, dus haalde ik alles daarin weer weg.

Reclame voor het forum werd Steunpunt

Ras in de kijker werd Hond in de kijker... vertel dus gerust eens wat over jou hond :wink: (omgang, karakter, ... )


05/05

Portaal herwerkt :wink:

vanaf nu wordt ook de nickname + het thema van de wedstrijd vermeld onder de foto

http://www.superfora.be/mijnforum/portal.php?mforum=wwwdogsfriendly


07/05

Rankafbeeldingen werden aangepast.


24/05

nieuwe smileys toegevoegd

:dans: = : dans :
:knipoog = : knipoog
:yes = : yes
:thumb: = : thumb :
:shock: = : shock :
:kwijl: = : kwijl :
:snot = : snot
:scheet = : scheet
:hihi = : hihi
:s = : s
:doei: = : doei :
:kiss2 = : kiss2

voor diegene die het vanbuiten willen leren :wink: (de codes staan er dus naast, maar dan wel zonder spaties uiteraard)
 

 
« Laatst bewerkt op: december 01, 2020, 22:23:04 pm door watchhorse »

Offline Riet

 • Zwemmertje
 • *****
 • Berichten: 19.970
 • Geslacht: Vrouw
  • DreamsForEternity
Re:via deze topic wordt u geïnformeerd over het forum
« Reactie #1 Gepost op: januari 29, 2009, 12:07:40 pm »
03/06

Vuilnisbak verwijderd, wegens overbodige sectie

tevens even vermelden dat we naar de toekomst toe een aanpassing zullen hebben tvv het forum... en ook van de leden uiteraard.

Maar meer nieuws volgt later :wink:


03/06/06

binnenkort verandert er iets aan het forum... er komt een website aan vast te zitten... ivm die website heb ik echter één probleem... ik ken er de ballen van... en om eerlijk te zijn wil ik daar geen 50 euro tegenaan smijten om het te laten doen (zeker ni als da per maand is).

Nu, voor de modjes is het pluspunt dat zij hun eigen emailadres zullen hebben van het Dogsfriendly forum uit...

we kunnen meer berichten posten :wink:

Het is zo dat superfora maar 20.000 berichten per forum aankan... en aangezien dit forum in vier maand tijd reeds 12.500 berichten erdoor heeft gesleurd (ondanks de container) voorzie ik ca 24.000 berichten in september-oktober.

Elke dag wordt er een backup gedaan van het forum (elke 12u), maar éénmaal de 20.000 berichten voorbij heeft superfora het probleem dat hij niet meer kan backuppen... dus zijn wij - het forum - genoodzaakt een andere weg in te slaan om het forum te laten draaien zoals het hoort...

Ik vermoed dat we binnen een goede week enkele dagen uit de lucht zullen gehaald worden, maar daarover zend ik elk lid nog een mailtje (dus hou binnen een week je mailbox maar in de gaten), zodat de serveradmin (van Superfora) mijn forum kan overzetten op het splinternieuwe adres ( http://dogsfriendly-net.com (normaal gezien))

Bij deze zijn mijn leden op de hoogte :wink:

Indien vragen: ik heb een pb-box :mrgreen:


06/06/06

jammer genoeg kwam er op deze dag 'the number of the beast' een persoon toe op ons forum... die zin had om eens wat te gaan foefelen... Het is ook spijtig te moeten lezen op een ander forum dat dit forum wordt zwart gemaakt. Nochtans bestaat er zoiets als een gedragscode onder forums en daarin staat dat men geen ander forum gaat zwart maken. En al zeker niet wanneer ze er nog maar één dag op zitten... Het forum waarover ik het heb ... wordt niet genoemd, maar reeds in het verleden werden zij op de vingers getikt door ondermeer het Nederlandse Hondenforum.nl voor dit soort uitspraken...

Het is dan ook héél jammer dat men aldaar niet leert uit hun fouten.

Dhr Kwakkels  werd dan ook verwijderd uit de lijst van aanwezigen op dit forum.


07/06

voor de geïnteresseerden: als je ziet dat er 95 leden zijn opt forum en plots zakt dat aantal naar 93 (zoals nu), dan komt dat omdat de non-actieve leden en/of de zeroposters werden verwijderd :wink:


08/06

sinds kort is het voor gasten onmogelijk nog te kijken wie we allemaal als lid hebben... test maar eens uit :wink:

13/06/06

int begin van juni werden de zeroposters, aangemeld in maart, van dit forum afgehaald.


in juli zullen deze van april volgen... in eerste instantie gaan de zeroposters weg, waardoor de non-actievelingen langer de tijd hebben terug te komen. Als het forum een jaar is bekijk ik dat lijstje dan eens.

Ge zijt niets met mensen die niets posten... vind ik persoonlijk, dus hoeven die ook niet te blijven :wink:

13/06

Wanneer het forum op zijn eerste verjaardag afstevent, hou ik een speciale fotowedstrijd... maar daarover komt later meer informatie :wink:

Als iemand nog ideeën heeft om een forumverjaardag te vieren - wel doenbaar uiteraard - mag deze altijd per pb of via mail naar ons toezenden (ons = moderatorteam) Dit wordt dan besproken in het moderatorhoekje.

13/06

op 10/02 schreef ik:Citaat
in Kranige pootjes, voor de niet-weters, kan je een topic terugvinden waar je hondentoiletten en hondenweides vindt over gans het land. Ik heb me daar zeker al een uur aan beziggehouden, hopelijk wordt het gesmaakt.


deze vind je nu terug in Avontuur - de vorige topics werden per toeval verwijderd door de pruning die ik per ongeluk had ingesteld op Kranige Pootjes.21/06/06

Non Actievelingen van de maand februari verwijderd, nadat ze werden ingelicht.

Drie personen :wink: vandaar dat het aantal leden terug is gezakt eh...


22/06

een dagje te laat, mijn excuses aan de twee winnaressen van vorige maand. De foto's werden gedraaid (portaalpagina) :wink:


24/06

Door het willen binnendringen van robotten op dit forum heb ik terug 'aanvraag tot toelating' ingesteld... Zonet heb ik er zes verwijderd uit de ledenlijst...

robotten zijn zoekmachines die alle sites afschuimen en overal zich inloggen... aanzie het als een virus :wink: die je site wil binnendringen.

Zo'n code is dus niet langer een grens om ze tegen te houden ...


25/06

Wet aangepast omtrent non-activiteit en zeroposters

Non-actievelingen kregen vier maand de kans te reageren op iets op het forum, waardoor ze konden blijven. Vanaf heden valt dit terug op 3 maand.

Nog een nieuwigheid is dat al deze leden niet worden ingelicht. Dus attentie voor dit gegeven is aangeraden :wink:


26/06

Gisteren vroeg mijn ex, Davy, om van dit forum weggehaald te worden. Ik heb aan zijn eis voldaan...

Indien u dus ziet staan 'bezoeker', dan zijn dit berichten van hem en moet u nu niet meteen gaan denken dat ik zomaar iemand verwijder :wink:


wandelroutes (NL)  toegevoegd als sticky in Kranige Pootjes

ik zou hetzelfde willen doen voor België, dus nog ff geduld, die komen er wel :wink:


26/06

kort geleden zal Els er wel op hebben gelet dat haar rankafbeelding was verdwenen :lol:

na navraag bij de superadmin (kzal hem zo noemen :lol: ) bleek dat ze idd verdwenen waren. Hij heeft ze gisteren terug in orde gebracht, waardoor ze haar prachtig blauw pootje terug heeft :wink:


26/06

ondertussen in de sectie Kranige Pootjes ook linken geplaatst van wandelroutes elders in de wereld :wink:


27/06

dit werd toegevoegd aan de wettenlijst:

(het lijkt me doodnormaal)


Rascistische uitspraken en/of Nicknames zijn verboden. Wij vragen u in eerste instantie welke nickname u dan wel wilt, reageert u niet binnen de 24u wordt u onmeedogenloos verwijderd. Opnieuw inloggen kan altijd, maar dan met een deftige nickname... blijft u volharden in uw pesterij krijgt u een ban ... gratis en voor niets :lol: goed eh? :razz:

29/06

Citaat
int begin van juni werden de zeroposters, aangemeld in maart, van dit forum afgehaald

eind juni (vandaag dus) werden de twee non-activisten verwijderd vanuit de maand maart.


30/06

aanvraag ingediend om die mislukte trapezium-icoontjes, voor een sectie en voor een topic, te veranderen in iets meer hondjes-gerelateerd. Meer info komt nog :wink:


30/06

http://dogsfriendly-net.com/

de nieuwe voorpagina is een feit :wink:

met dank aan iedereen die een foto van hun hond doorzond

bijzondere dank aan Isabelle (moderator) voor het maken van de omgekeerde U - foto-omlijsting

dank aan Doggytalk voor de sponsoring van juli 2006 - juli 2007

dank aan D. Verbiest voor het in elkaar steken van de pagina...

en dank aan Karlien voor een bijzondere medewerking :wink:
« Laatst bewerkt op: januari 31, 2009, 00:15:44 am door dogsfriendly »

Offline Riet

 • Zwemmertje
 • *****
 • Berichten: 19.970
 • Geslacht: Vrouw
  • DreamsForEternity
Re:via deze topic wordt u geïnformeerd over het forum
« Reactie #2 Gepost op: januari 29, 2009, 12:08:32 pm »
02/07

nieuwe smileys toegevoegd, met dank aan Isabelle :wink:


03/07

Kalender toegevoegd

+ overige informatieve onderdelen van het forum bij elkaar gezet aan de bovenzijde (meest zichtbare deel) van het forum..

10/07

Nieuw emailadres voor 'klachten en suggesties'

Moderatorteam@dogsfriendly-net.com


13/07

Door omstandigheden is het niet meer toegelaten om via hotmail of msn adres het forum te betreden.


17/07

ivm dat hotmail, dat slaat dus op nieuwe leden, niet op de oudjes :wink:

-

twee non-actievelingen van het forum gehaald.


23/07

Citaat
1) Alien
2) Elveron
3) Aqua
4) bcblack
5) notebored
6) Subred
7) morningglory
8 ) Argenblue
9) Diddle
10) canverRed
11) Acid
12) Chronicles
13) BlueGrey
14) Silver_Xire
15) Bluelagoon
16) SoftBlue
.....

20) SubSilver


deze stijlen blijven bestaan werd me vandaag medegedeeld. Staat je forum op een andere stijl, schrik dan niet als die plots een errormelding geeft of een andere stijl doorgeeft.

Dit omdat de fora die geen webhotel hebben - zoals dit hier wordt genoemd (met site erbij) maximaal 50.000 berichten kunnen plaatsen, maar dan niet meer dan 20 stijlen kunnen bevatten... omdat anders superfora zou crashen.

Terwijl de server er vroeger meerdere had ... maar ook maar 20.000 berichten aankon.


26/07/06

mijn gedacht is dat die kalender niet echt gevolgd of gelezen werd. Omdat als je op die kalender klikte je automatisch op bravenet uitkwam en je dus ook helemaal terug moest keren via 'vorige' of terug in je favo's duiken naar dit forum...

en omdat ik dat eigenlijk wat storend vond...

en omdat Stefany mij liet weten dat nieuwe leden weleens met een probleempje kunnen zitten, leek het mij beter deze plaats te voorzien voor de pas ingelogden zodat zij gemakkelijker hun weg vinden op dit virtueel boek :wink:

voor de mods is het dan ook handiger, mocht er zich iemand voorgesteld krijgen en ze vragen meer info, hoeven zij enkel de topiccode mee te geven, waar die uitleg staat :wink:


03/08

eventjes de naam aangepast... Dogsfriendly-net.com is de naam en die moeten we gebruiken eh :wink:

in de banner blijft het wel zo, er is trouwens plaats te weinig om dat anders te doen.


04/08

Superfora heeft sinds kort een eigen toplijst... en daar zijn wij natuurlijk ook in te vinden...

wil je ons dus steunen, stem je vooral op de superfora-toplijstlink :wink:


07/08
Nieuwe banner op index en via de voorpagina te bewonderen.

Met dank aan forumlid Dobésmom :clap :wink:


08/08

als wederdienst smileys toegevoegd waar Dobésmom en Isabelle om zaagden :twistedevil:

:knuffel:
:ziek:
:stapperdestap:

zijn er enkele van


22/08

ben ik vergeten te zeggen dat het logo ook op de t-shirts zal te zien zijn? foei :lol: DF

enne... wat ik schreef op 23 juli ivm de stijlen... kben aant uitzoeken hoe we andere stijlen kunnen bijkrijgen dan enkel die vijf die in het profiel staan. Maar of dat dat eigenlijk moet? ...


30/08

sinds enkele dagen is er mogelijkheid tot afbeeldingen plaatsen rechtstreeks vanaf je bericht.

- forumzotje afbeelding veranderd :wink:

- nog enkele rangen toegevoegd aan de lijst

- portaal werd verwijderd - behalve de block 'hoe te bereiken'? - voor  diegene die oningelogd opt forum komen :wink:


01/09

portaal volledig weggehaald

vanaf nu - uitgelogd? ziet u toch meteen de index :wink:

met dank aan Siteadmin Danny V. en forumlid Lind@


18/09

Forum volledig re-styled op 13 september

met dank aan Dobésmom en haar vriend/man Tom  :wink:


20/09

-voorlopige gastenboek onderaan het forum terug te vinden


26/09

vanaf deze datum werd het Dogsfriendly - Label opengesteld voor iedereen, terwijl die voorheen afgesloten was voor gasten.

Pagina 2 van de site komt binnenkort met meer informatie + de reeds uitgekozen adressen van het Label.


05/10

de eerste EHBO tip is gearriveerd, met dank aan de DA die daarvoor wilde zorgen :wink:

het is de bedoeling dat je NIET in de topic zelf reageert als je er iets op wilt antwoorden :wink:


16/10

Sinds eergisteren 14/10 werd avontuur veranderd naar 'vakantiepootjes'


14/12/06

op 13/12/06 werd de nieuwe voorpagina gepresenteerd aan het brede publiek.

(http://upload4.postimage.org/1914280/DFkaderhome2006.jpg) (http://upload4.postimage.org/1914280/photo_hosting.html)

tevens werd de tweede - langverwachte - pagina van het Dogsfriendly Label toegevoegd.

Bij deze dank aan mijn site-admin Danny V. van Superfora.be14/12

Nieuwe Site-Admin aangesteld.


18/12

nieuw hoekje bijgemaakt ivm al die pc problemen van de laatste tijd...

onderaan terug te vinden...

verantwoordelijke: Moozer

EHPCO dus... Eerste Hulp bij PC Ongemakken

 :roll:  :mrgreen:


26/12
ca een viertal dagen terug werd de nieuwe voorpagina terug weggehaald omdat er leden waren met inlogproblemen. Er wordt aan gewerkt.

- Account-activering werd veranderd van 'gewoon inloggen' naar inlog met activeringsemail omdat ik het beu ben dat er constant van die hotbots binnenkomen.

Dat zijn robotten (als het ware) die rondkijken over het internet. Waar ze een gaatje vinden dringen ze binnen en plaatsen ze hot stuff (in het nederlands: hete dingen) zoals bijv pornofilmpjes en meer van dat.
Normaliter hield de code hen tegen (als je je activeert) maar blijkbaar kunnen ze die omzeilen.
« Laatst bewerkt op: januari 31, 2009, 00:19:47 am door dogsfriendly »

Offline Riet

 • Zwemmertje
 • *****
 • Berichten: 19.970
 • Geslacht: Vrouw
  • DreamsForEternity
Re:via deze topic wordt u geïnformeerd over het forum
« Reactie #3 Gepost op: januari 29, 2009, 12:10:23 pm »
03/01/07

Al reeds vermeld dat we een nieuwe site-admin hebben, dat wil zeggen dat hij het boeltje bijhoudt buiten het forum :wink: en dat is dus Moozer

Hond & Spel toegevoegd aan het forum


Site updated op 13/01/07


15/01

Nieuwe regel toegevoegd betreffende de onderschrift en avatar-groottes.


16/01

Pruning van 14d naar 30d verplaatst in het poepzakje


20/01

Vermist/Gevonden is niet meer openbaar voor gasten om in te schrijven (Lezen gaat dus wel nog eh) .


09/01

Nieuwe moderator toegevoegd aan het team... Moozer


16/03

nieuwe sectie speciaal voor de sponsors toegevoegd aan de index

(idee Isabelle MadDogs)


22/03

Sinds gisteren kregen de sponsoren hun eigen rubriek onderaan de index


08/04

Fotopresentatie werd aangepast naar Foto & Film - Presentatie
FOTO WEDSTRIJDSECTIE werd aangepast naar FOTO & FILM - WEDSTRIJDSECTIE

sinds gisteren bestaat het hoekje 'Kefferlectuur' - naar een idee van forumlid Saskia en de titel komt van lid Moozer


09/04

7 non actievelingen (niet meer gereageerd in het nieuwe jaar) verwijderd


21/04

vandaag werd de 'wat ik me afvraag...' topics overgeplaatst naar Info-Sectie, waarna deze sectie ook zal verdwijnen.

Reeds enige tijd terug werd opgemerkt door onze leden dat deze twee secties veel te dicht tegen elkaar aanleunen, waardoor verwarring ontstond. Bij deze werd dit opgelost.


28/04

Sectie Hondensport werd Activitycenter. Naam kwam uit het brein van Riet :wink:


07/05

Penne-Poot verwijderd

Herplaatsingen enkel nog per registratie

reden: de vele spamberichten in de vorm van seksadvertenties, werken ons op de zenuwen :wink:


20/05
de link www.dogsfriendly.be sinds vandaag geactiveerd en het forum+site kan dus bezocht worden via deze link.

site van Dogsfriendly vandaag overgezet naar de hosting Topforums.be


op 23/05/07 werd het forum veranderd naar een SMF programma.


15/06

uitzicht sitepagina's worden aangepast - met dank aan site-admin Moozer :thumb:

en met dank aan de leden die op aanvraag een foto hebben doorgezonden van hun hondje :wink:

Wanneer nieuwe leden 150 posts hebben behaald, kunnen ze ook een foto doorzenden van hun lieveling...

De doorgestuurde foto's worden geplaatst op de site (naast of onder de banner zoals u nu zelf al kan zien)

Indien u dit niet wilt zend u best geen foto door :wink:

de foto's worden af en toe aangepast, zodat ieders hond eens tevoorschijn komt.17/06/07

Hartelijk dank voor de mensen die foto's hebben gestuurd. Het zijn er veel en mooie, zoniet jullie mooiste. Ik heb ze niet allemaal kunnen gebruiken, maar ik hou er rekening mee om ze in de toekomst te gebruiken op de site.

Grtz, Moozer


22/06

Sticky's duidelijker zichtbaar geplaatst - met dank aan Watchhorse - dmv een donkerdere balk tussen de vasthangende en de loshangende topics


23/06

Dogs Trips - nieuwe sectie toegevoegd aan het forum. Deze bevat 'wandelregio' en 'Wandelfoto's (deze laatste is hetzelfde als wandelforumfoto's )

wandelforumfoto's - sectie wordt morgen van de Dogsfriendly-index verwijderd wegens overbodig.

29/06

op aanvraag van forumlid Saskia 'van Harte gewelkomeerd' verplaatst van 'ontspanningsafdeling' naar 'informatieve afdeling'


20/07

02/07 Blaffende Keffers veranderd van naam, heet voortaan Kwijlbakske.

Kwijlbakske is (net zoals BK dat was) pas lees -en schrijfbaar vanaf een bepaald aantal posts.

20/07 Regenbroogbrug ondertiteling aangepast

'eer hier je overleden hondje (en andere dieren)
27/07

de wandelpagina werd toegevoegd aan de site op 26/07/07 omstreeks 22u30, de welkomsttekst staat er reeds op + 1 wandeling... de rest volgt dus nog. Tevens wordt er gewerkt met Jefke-hoofden (maw, het logo van het forum) om aan te tonen hoe hondvriendelijk de wandelingen waren.27/07

We zijn een partnership aangegaan met Traversi die verschillende formules van vakantiehuizen aanbieden over heel Europa.
Ook de honden mogen er niet ontbreken. Op onze site staan de links adhv enkele buttons die elk een eigen onderwerp hebben (Algemeen, Weekendje weg, Ardennen en Last Minutes)
Hier vind je het: http://www.dogsfriendly.be/16/08

De naam 'Moderator' verdwijnt van het forum. Vanaf maandag 20/08 werken we met een Adviesraad (AR)


01/09

Kopen/Zoeken werd aangepast naar Rommelkamer


14/09

reeds enige tijd bestaat er hier geen pruning meer, maar werd er ook niet opgeruimd in het poepzakje.

Vanaf vandaag wordt het poepzakje per maand (rond de 15de vd maand) met de hand opgeruimd.

Dat wil dus zeggen dat het aantal posten van de leden ook zal zakken wanneer daaraan werd voldaan.


14/09

bovenstaande geliquideerd - prunen blijkt toch nog te lukken... mr hier wist eerst niet hoe hij dat moest doen :lol: en nu wel... dus ca om de drie maand zal ik dan eens passeren met de zwabber :mrgreen:


21/09

Sterren aangepast (rangen) naar hondenpootjes


22/09

Nieuw forumreglement geïnstalleerd


29/09

de sponsors staan vanaf heden op een aparte bladzijde, wat mijn inziens beter in het oog springt

http://www.dogsfriendly.be/sponsors.html


11/10

Dit weekend aanmaak van nieuwe sectie: 'Werpkist'

verdere info wordt gegeven in een aparte topic in 'Infosectie' later deze week.


24/10

EHPCO titel aangepast naar PC & Int. Hulpkamer.

Dit omdat er niet enkel pc vraagjes worden gesteld.

26/11

Kalender toegevoegd aan de mogelijkheden van dit forum.

enkel zichtbaar voor leden en te bereiken boven de index, bij de woordjes 'profiel' - 'log uit' - 'zoeken' - 'help' - 'index'

ieder lid kan gebeurtenissen toevoegen en aanpassen...


07/12

In samenwerking met de AR, werd besloten dat diegene die zich inlogt een pb krijgt met de vraag zich voor te stellen, indien ze dat nog niet uit zichzelf hebben gedaan.

Dit was al in deze vorm van kracht...

Daar komt bij, dankzij de medewerking van al die inloggers die te lui zijn om zich deftig voor te stellen (beleefdheid staat dus niet in hun woordenboek :roll: ) dat we na één week - indien zij zich dus nog niet hebben voorgesteld - een mail zenden via het forum. Dus krijgt men nog een weekje de tijd zich voor te stellen.

Doet men dat ook niet, dan worden zij zonder verdere verwittiging verwijderd van het forum.

In januari zullen ALLE nulposters vanaf aug 07 tot dec 07 de mail krijgen waarin wordt gevraagd zich voor te stellen. Doen zij dat niet, verliezen zij hun inlog rond 10 januari 2008

Diegene die zich inloggen na 01/01/08 vallen onder de nieuwe regeling.

« Laatst bewerkt op: januari 31, 2009, 00:24:36 am door dogsfriendly »

Offline Riet

 • Zwemmertje
 • *****
 • Berichten: 19.970
 • Geslacht: Vrouw
  • DreamsForEternity
Re:via deze topic wordt u geïnformeerd over het forum
« Reactie #4 Gepost op: januari 29, 2009, 12:10:56 pm »
08/03

alle ingelogden die zich niet hebben voorgesteld... ingelogd tot eind januari, zullen worden verwijderd in de loop van de week 10/03

*Record van twee wandelingen op één weekend werd bij deze gebroken. Het tweede weekend van maart kent drie wandelingen, wat voor dit forum dus een unicum is :thumb:
15/03

zeroposters verwijderd (nicknames): EM, Martine, Talcha en McTijger


16/03

Sectie Rommelkamer aangepast naar 't Bazaarke - naam werd door Happyke ingediend. Via poll werd haar naam eruit gehaald als de beste :thumb:


16/03

Site-Admin Moozer heeft zin in verandering... voorpagina en dergelijke komt dus in een nieuw kleedje te zitten :wink:
04/04

01/04 = nieuwe voorpagina (zie berichtgeving hierboven)

04/04 = verbinding van forum naar site tot stand gebracht - was onbestaande voordien.

De startpagina-knop naast het knopje INDEX zorgt voor de verbinding.


11/04/08

regenboogbrug opgedeeld

in 'hondse woorden' komen enkel nog de hondjes te staan

in 'algemene dierenrubriek' werd een regenboogbrugsectie gemaakt voor alle andere dieren.


11/04

nulposters Kratos, Loptje, Fran, Miro, Laica en Nancy verwijderd
(feb-maart ingelogd & niet voorgesteld)

17/04

Poepzakje verborgen voor gasten. Ik (& de AR) vinden het niet zo tof dat gasten daarin rondneuzen :tongue:

Oude sectie 'hond & Gezond' werd na toevoeging door sectie 'Van Kam tot Brok' omgevormd naar 'Van Kop tot Staart'


30/04

Vanaf heden is het als pas ingelogde niet meer mogelijk de ledenlijst te bekijken, dit ten voordele van de privacy van onze leden.

Pas vanaf een bepaalde hoeveelheid kunt u deze zien... posten is dus de enige mogelijkheid om iedereens profiel te gaan besnuffelen...


28/05

vier zeroposters maand april verwijderd


05/10

sinds 15 september staat er niet langer '1 lid en 2 gasten bekijken dit forum' bovenaan rechts, maar wel 'naam vh lid (dat aanwezig is) en 2 gasten bekijken dit forum' bovenaan rechts, wanneer u een sectie betreedt.
18/10

onderafdeling toegevoegd aan Dogs-Trips = Hondenlosloopweides

als iemand foto's heeft van een losloopweide uit zijn / haar buurt, graag daarin plaatsen. Zetten wij dan die link (vd foto's) in de theoretische speelweidelijst in Vakantiepootjes.
16/11

Hoofd Verjaardag - titel aangemaakt, XT is nu officieel hoofd verjaardagen.


06/12

Medische afdeling toegevoegd aan de alg. dierenrubriek.
« Laatst bewerkt op: januari 31, 2009, 00:26:28 am door dogsfriendly »

Offline *~*DF*~*

 • Administrator
 • Grijze Snoet
 • *****
 • Berichten: 30.773
 • Geslacht: Man
Re:via deze topic wordt u geïnformeerd over het forum
« Reactie #5 Gepost op: januari 30, 2009, 15:58:18 pm »
30/01

de smileys en de rangen deels terug geplaatst

Honden maken geen lawaai, maar Muziek

Offline *~*DF*~*

 • Administrator
 • Grijze Snoet
 • *****
 • Berichten: 30.773
 • Geslacht: Man
Re:via deze topic wordt u geïnformeerd over het forum
« Reactie #6 Gepost op: januari 31, 2009, 01:50:38 am »
30/01/09

vanwege geen fotowedstrijd in de maand januari (door de crash) werd een compilatie op de voorpagina geplaatst. (ipv een foto)

Jullie mogen foto's sturen naar moozery @ gmail.com met foto's die reeds op het forum zijn verschenen.
(toegevoegd door Moozer)
« Laatst bewerkt op: januari 31, 2009, 01:55:47 am door Moozer »

Honden maken geen lawaai, maar Muziek

Offline *~*DF*~*

 • Administrator
 • Grijze Snoet
 • *****
 • Berichten: 30.773
 • Geslacht: Man
Re:via deze topic wordt u geïnformeerd over het forum
« Reactie #7 Gepost op: februari 03, 2009, 23:42:15 pm »
na de crash:

sinds vandaag 03/02/09 alle rangen op orde gesteld, de meeste smileys zijn terug.

Topic aangemaakt betreffende reglement wandeling in Kranige Pootjes.


Honden maken geen lawaai, maar Muziek

Offline *~*DF*~*

 • Administrator
 • Grijze Snoet
 • *****
 • Berichten: 30.773
 • Geslacht: Man
Re:via deze topic wordt u geïnformeerd over het forum
« Reactie #8 Gepost op: februari 03, 2009, 23:43:12 pm »
03/02/09

op aanvraag van enkele leden werd de 'omhoog-omlaag' knop terug bevestigd boven en onder een topic

Honden maken geen lawaai, maar Muziek

Offline *~*DF*~*

 • Administrator
 • Grijze Snoet
 • *****
 • Berichten: 30.773
 • Geslacht: Man
Re:via deze topic wordt u geïnformeerd over het forum
« Reactie #9 Gepost op: april 29, 2009, 00:16:25 am »
28/04/09

Foto en Filmwedstrijdsectie is te lang... en daarom werd een nieuwe naam gezocht.
Met deskundige hulp van AdviesRaadslid Riet werd geopteerd voor de naam 't Piekerhoekje

op 30/04/09 wordt de ondertitel toegevoegd... deze komt uit het brein van Dogsfriendly

Honden maken geen lawaai, maar Muziek

Offline *~*DF*~*

 • Administrator
 • Grijze Snoet
 • *****
 • Berichten: 30.773
 • Geslacht: Man
Re:via deze topic wordt u geïnformeerd over het forum
« Reactie #10 Gepost op: juni 13, 2009, 17:29:43 pm »
13/06

Nieuwe sponsor Levalyparadis toegevoegd

Honden maken geen lawaai, maar Muziek

Offline *~*DF*~*

 • Administrator
 • Grijze Snoet
 • *****
 • Berichten: 30.773
 • Geslacht: Man
Re:via deze topic wordt u geïnformeerd over het forum
« Reactie #11 Gepost op: augustus 26, 2009, 14:40:33 pm »
26/08 lijst voor gedragstherapeuten toegevoegd in Hondenmanieren

Honden maken geen lawaai, maar Muziek

Offline *~*DF*~*

 • Administrator
 • Grijze Snoet
 • *****
 • Berichten: 30.773
 • Geslacht: Man
Re:via deze topic wordt u geïnformeerd over het forum
« Reactie #12 Gepost op: september 20, 2009, 22:51:42 pm »
op 17/09 vermelding verjaardagen onderaan het forum .

Honden maken geen lawaai, maar Muziek

Offline *~*DF*~*

 • Administrator
 • Grijze Snoet
 • *****
 • Berichten: 30.773
 • Geslacht: Man
Re:via deze topic wordt u geïnformeerd over het forum
« Reactie #13 Gepost op: september 23, 2009, 00:36:38 am »
22/09/09 Agility, gehoorzaamheid, Show, overige sporten en hondenschool toegevoegd als onderafdelingen aan Activitycenter

Honden maken geen lawaai, maar Muziek

Offline *~*DF*~*

 • Administrator
 • Grijze Snoet
 • *****
 • Berichten: 30.773
 • Geslacht: Man
Re:via deze topic wordt u geïnformeerd over het forum
« Reactie #14 Gepost op: november 28, 2009, 22:13:45 pm »
28/11/09

sectie 'werkplaats' verwijderd, wegens overbodig.


Honden maken geen lawaai, maar Muziek

 


SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal