Auteur Topic: Hoegaarden - Nerm (DF)  (gelezen 3298 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline *~*DF*~*

  • Administrator
  • Grijze Snoet
  • *****
  • Berichten: 30.773
  • Geslacht: Man
Hoegaarden - Nerm (DF)
« Gepost op: december 03, 2017, 23:16:48 pm »
Start: Brouwerij Loriestraat  - Hoegaarden

In de zomer zal het er om te bakken zijn...

thv het nr 33 kan je een wandelpaadje volgen naast de beek (rechts van je). Ga deze in. Je volgt tot het eind... Je moet ondermeer over een bruggetje, zodat je aan de andere kant van de beek uitkomt. Hierdoor kom je op een straat (Valleistraat) met huizen uit. Ietsje verderop heb je links tussen de huizen een kasseiwegje - die je naar de straat Nerm brengt. Je wandelt mee naar rechts om verderop het eerste straatje naar links te volgen. Heel kort bevat dit nog huizen... daarna gaat het over in onverhard.
Je wandelt mooi meer naar boven en dwarst de eerste 2 kruispunten. De ene is onverharde weg, de ander is kasseibaan. Op het eind kom je op een T-punt. Links keert terug naar de bewoning, wij volgen rechts. Deze maakt een bocht naar links, verder naar boven. Kort verderop (nog steeds naar boven) heb je een smal weggetje naar rechts. Het loopt schuin weg. Verder rechtdoor loopt het dood... Anno 2017 staan er boompjes langs dit pad. Wandel naar boven en kom uit op een mooi panorama... in de velden.
Op het volgende kruispunt ga je naar links en nog eens wat verderop neem je het rechtse pad - loopt zo goed als rechtdoor. Je kan ook naar links, maar die hebben we dus niet nodig.
Verderop heb je op je linkerzijde een pad, maar deze sla je over... en wat verderop heb je een kruispunt. Op het kruispunt (gaat naar beneden) ga je naar rechts om wat verderop naar links af te slaan. Deze loopt schuin weg (bochtig naar rechts). Ga tot het eind. Op het eind sla je af naar rechts. Sla nergens af, volg het pad mooi tot aan het T-kruispunt, waar je naar rechts gaat.
Wanneer je aan het verharde pad komt, negeer je deze en ga je rechtdoor (naar boven) het onverharde pad op. Vanaf waar je komt ligt dit pad recht voor je. Het gaat verderop (boven) over in een graspad. Je kan niet anders dan verderop de bocht naar links te volgen, waarna je terug uitkomt op het verharde pad. Kort verderop kan je naar rechts, hier is het verhard. Wandel tot het eind en sla linksaf. Nog altijd verhard.
Je volgt het pad en onderweg passeer je de picknicktafel en het infobordje van Natuurpunt. Op het volgende kruispunt ga je rechts en dan nog eens rechts. In principe een soort U-bocht. Het pad is met 2 betonstroken beslagen. Wandel tot aan het eerstvolgende kruispunt en sla er linksaf. Het pad maakt verderop een bocht, sla het pad links over en stap tot het volgende kruispunt.
Hier staat op de linkerhoek een toren. Wij gaan naar rechts en dan verderop naar links (er staan bomen). Volg dit pad tot het einde waarna je kort naar links gaat en zo terug uitkomt op de straat waar je wagen staat.

(gps)kaartje - ook afprintbaar
https://nl.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=21349007

foto's december 2017
http://www.dogsfriendly.be/mijnforum/index.php/topic,14751.0.html

Honden maken geen lawaai, maar Muziek

 


SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal