Auteur Topic: honden op de filipijnen  (gelezen 3226 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline brechjevdw

  • Puppedup
  • *
  • Berichten: 1
honden op de filipijnen
« Gepost op: juni 01, 2015, 12:00:17 pm »
Lieve hondenvrienden,

Afgelopen jaar heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij Aklan Animal Rescue & Rehabilitation Center ( AARRC) op de Filipijnen. AARRC vangt gewonde zwerfhonden- en katten op en geeft ze de nodige zorg. Ook voeren ze sterilisaties en castraties uit bij zwerfhonden-en katten om op deze manier de toenemende populatie te beperken. 

Dieren om mij heen had ik zeker. Er renden maar liefst 70 honden en 40 katten in het rond. De opvang zit momenteel overvol en daarom is AARRC begonnen met de bouw van een opvang op een andere locatie. Zonder hulp van donaties zal de bouw van het opvangcentrum ruimt 5 jaar in beslag nemen. Voor het plaatsen van het hekwerk heeft AARRC op korte termijn 6500 euro nodig. Waneer het hekwerk geplaatst is kunnen de honden al overgeplaatst worden naar hun nieuwe opvang en dat zou natuurlijk geweldig zijn.

Omdat AARRC alle hulp kan gebruiken, hebben we een website gemaakt met wat extra informatie, foto’s en verhalen en een prachtig filmpje. Ook kunt u hier een donatie doen. Met uw hulp maakt u het mogelijk dat AARRC extra opvang kan bieden aan zo’n 100 extra hulpeloze dieren. Twijfel niet, alle kleine beetjes helpen om deze dieren te redden. Het helpt ook enorm als de site gedeeld word op social media. Dankjewel!

http://www.aarrc.granjulia.com

Groetjes,
Brechje van der Wal

 


SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal