Auteur Topic: Fijne ervaring verbouwen  (gelezen 3960 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline John

  • Puppedup
  • *
  • Berichten: 8
Fijne ervaring verbouwen
« Gepost op: maart 17, 2014, 11:40:23 am »
Dit wilde ik even kwijt ... een huis delen met een Deense dog, dan lijkt je huis al snel te klein...
Het werd dus zaak ruimte te creëren, en vandaar dat we graag de garage die naast het huis lag wilde betrekken in de leefruimte, zonder iedere keer te moeten buitenom lopen.
Het plan hadden we al lang, maar hoe uitvoeren ... je werkt met z'n tweeën, je vakantiedagen zijn maar beperkt, een beetje zonde om daar je vakantiedagen aan te besteden, enkel om ervoor te zorgen dat de werkmensen een aanspreekpartner hebben.
Vandaar dat onze keuze is gevallen op een volledige opvolging door 1 bedrijf. Zij hebben gezorgd voor de prijsoffertes bij mensen met een label hier in de buurt. Zij zorgden ervoor dat die mensen bij ons binnen konden wanneer dat nodig was (er waren namelijk 2 verschillende aannemers bij betrokken!), en zorgden voor de hele opvolging van de uitbreiding van onze leefruimte.
Ik moet zeggen, de hele verbouw was een hele positieve ervaring. Niks gedonder gehad met vertragingen of zo, alles is netjes uitgevoerd geweest en dat terwijl wij gewoon konden verder werken.
En ondertussen is het heel mooi: de vroegere garage is nu een hele lichte kamer naast de living, we kunnen die dus gebruiken als eetkamer/tuinkamer met een mooi zicht op de tuin met grote schuiframen. Tegels op de vloer (makkelijk te onderhouden!!!), veel ruimte voor de hond, die zo zijn dag hier binnen kan blijven. In de zomer gooien we dan die schuiframen open zodat hij ook naar buiten kan, maar in de winter of nu bv blijven die nog dicht natuurlijk.
Ideaal !!

Offline Xtreme Taz

  • Grompot
  • **
  • Berichten: 23.659
  • Geslacht: Vrouw
    • Xtreme Nails
Re: Fijne ervaring verbouwen
« Reactie #1 Gepost op: maart 17, 2014, 14:08:58 pm »
 :thumbs: :thumbs:
http://www.bloggen.be/cairn/

The road to my heart is paved with paw prints.

 


SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal