Auteur Topic: De Dogsfriendly - Roedelregels  (gelezen 13561 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline els

  • AdviesRaad
  • Racertje
  • *****
  • Berichten: 11.483
  • Geslacht: Vrouw
De Dogsfriendly - Roedelregels
« Gepost op: januari 29, 2009, 10:56:03 am »
Onze Roedelregels


Voorstellen

Dit doe je in de bovenste sectie van het forum.

Voorstellen doe je uit respect naar je medeforummers...

(het is de enigste echte verplichting op dit forum en het staat vermeld wanneer u zich registreert)Linken:

Een link van een andere forum plaatsen als antwoord op een (informatieve) vraag is niet toegestaan. Desnoods haalt u het belangrijkste af van dat andere forum - mits hun toelating - en plaats je de bron (naam) onder de tekst.

Privé berichten (pb's)

Indien u een pb ontvangt van een bepaald persoon en u stoort zich daaraan. Bespreek dat per pb en niet op het forum. Ook wanneer u een pb ontvangt via een ander forum en deze persoon bevindt zich ook op dit forum, bespreekt u de pb (die u op het ander forum ontving) per pb (liefst op dat ander forum).

Als u een reactie plaatst op een pb met als bedoeling de andere persoon die u een pb zond, uit te schelden of te bekampen, dan worden deze reacties resoluut gesloten.


Dubbelaccount of Dubbel gebruik:

Om duidelijkheid te behouden en misbruiken te voorkomen geldt :
1 persoon = 1 account
Indien iemand anders uit uw gezinsleven wenst deel te nemen aan het forumleven, dan dient hij/zij zich een nieuw account aan te nemen.

Emailadressen:

u kunt enkel inloggen met een bestaand emailadres.


Ruzie en oververhitte discussie's:

Tis simpel eh... Ruzie, da moogde gerust maken. Doe maar gerust... maar vergeet niet dat mensen pesten, uitschelden en zwartmaken niet mag eh. Ge moet het nog wat deftig houden.
Ga niet op de man/vrouw af en sla die niet bont en blauw met je vingers via je toetsenbord. Persoonlijke aanvallen mogen ook niet... Dus ge moet al ne beetje weten hoe ge ruzie gaat maken eh...  :tong:

Reclame maken:

We maken der geen probleem van da ge reclame wil maken voor je zaak... als ge dat doet in de daarvoor bestemde secties.

Als ge een hondenzaak hebt... trimster, online store... dan duwen we je naar Site Shoot. Das daar speciaal voor zo'n zaken...

Als ge een dierenzaak hebt, of een kledingwinkel of ik weet niet wat nog allemaal, dan moet je naar site shoot varia.
Tis hier tenslotte een hondenforum... ge krijgt van ons al de kans om je eigen producten in de verf te zetten, ook al hebben die niets te maken met het onderwerp van 't forum...

Als je een logo'ke wilt op de site zelf... dan moet ge mailen naar dogsfriendly@gmail.com om te weten te komen hoe je dat kan bewerkstelligen.

oja... je eigen hondenforum mag je gerust ook in Site Shoot zetten... wij maken daar geen probleem van!!!

Kom niet op het forum om enkel wat reclame te maken en dan terug uit het zicht te verdwijnen. Reclame laten we alleen toe aan mensen die hier al een gevestigde waarde zijn.


Algemeen Nederlands:

Is van toepassing over het ganse forum. Als u uw eigen dialect wil schrijven, stellen we voor dat u daar een aparte topic voor opent.


Zwartmakerij:

Andere mensen en/of fora en/of bedrijven zwart maken met opzettelijke bedoelingen zijn verboden. Topics als deze worden onherroepelijk gesloten. Blijft u echter hardleers, wordt u na een derde poging gedeactiveerd.

Als ge kunt staven met bewijzen dat de zaak in kwestie foutief was, dan zien wij deze graag per mail verzonden naar de administrator van dit forum: dogsfriendly@gmail.com Dit wordt besproken onder de AR (Adviesraad). Vinden wij het alsnog gevaarlijk om hierover verder te gaan, blijft de bewuste topic in de AR- Archiefruimte

Racisme:

Racistische uitspraken en Nicknames zijn niet toegestaan op dit forum.
Indien zo'n nicknames zich aanmelden worden ze meteen weer van het forum gehaald.
Dit forumreglement is voor iedereen leesbaar, ook voor diegene die zo'n nickname aangenomen hebben en weten dus wat de gevolgen hiervan zijn.

Verkoop levende wezens

Er worden geen levende dieren of mensen verkocht via dit forum...

Enkel via herplaatsingen mag je hondjes aanbieden, indien deze geen pup meer zijn.
De hondjes worden gratis herplaatst, in geval van een vereniging mag men daar een bedragje voor vragen die de onkosten dekt.
--

U werd ooit geband en wil terug op het forum?

Dat kan... u richt een schrijven naar de administrator van dit forum via het emailadres: dogsfriendly@gmail.com waarin u schrijft welke nickname u toentertijd had... en u vraagt toestemming om terug te mogen komen.
Indien u aan deze voorwaarde niet voldoet en uit uzelf terug het forum betreedt, zal uw herinlog gedeactiveerd worden tot u een aanvraag indient!
Een herinlog wordt 1x getolereerd. Indien u hierna nogmaals wordt geband, kunnen wij u niet meer toestaan op dit forum.

Tot slot is de admin gemachtigd om alle berichten of delen ervan en/of leden van het forum te verwijderen, dit zonder vermelding van reden of verantwoording af te leggen.

***Informatief***

Avatar/Onderschrift:

Avatar mag maximaal 140x140 bedragen.
indien uw avatar meer bedraagt, wordt u per pb op de hoogte gebracht en gevraagd deze te verkleinen. Uw avatar wordt door één van de admins verwijderd. (indien u het niet meteen zelf hebt gedaan)

Onderschrift mag maximaal 500x200 bedragen
indien uw onderschrift meer bedraagt, wordt u per pb op de hoogte gebracht en gevraagd deze te verkleinen. Uw onderschrift wordt door één van de admins verwijderd (indien u het niet meteen zelf hebt gedaan)

!!een onderschrift omvat dus alles wat onder al je berichten komt te staan... Plaatst u een 'ticker-afbeelding' en foto's, zorg er dan voor dat ze beiden binnen de marge blijven.

Met vriendelijke groetjes,

DogsfriendlyTeam  
« Laatst bewerkt op: november 07, 2011, 01:06:13 am door *~*DF*~* »

 


SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal