Recente berichten

Pagina's: 1 ... 8 9 [10]
91
Puppykamer / Re: Taverne "De Babbelkous" - 2022
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op augustus 14, 2022, 14:03:44 pm »
Alé, veel rusten dus en maar hopen dat het gaat stoppen... met dit warme weer nog niet meteen 'erg', maar daarna ... hopelijk snel terug op de been.

Gisteren naar de neuroloog geweest - jens Maes, hele goeien uiteindelijk... we weten al de helft van zijn leven :lol:

en ik mag vanaf de 19de terug autorijden... Mijn chauffeurs gaan tevreden zijn.... En ik ook natuurlijk, want gans de tijd in Zandvoorde wandelen: ik geraak het al beu

iedereen zegt altijd maar: 'ge woont ier mooi', ja dat kan best zijn... Veel bos - niet dat ge der meteen in kan, want Oostende doet niets voor wandelpaden te maken derin... maar verder ja... Ze kunnen hier wel redelijk los. Er lopen geen stadswachten nog agenten.

Eergisteren was er een vissersgezin die een vuurtje ging stoken aan de Keygnaert  :eek: die dachten wsl "Veel water in de buurt" maar tegen dat ge dan een vlam geblust krijg?
De huisbewoners zullen die politie wel hebben ingelicht, die erbij stond... Wie doet er dat nu? In zo'n droge periode, bovenop gras...  :eek:
92
Puppykamer / Re: Taverne "De Babbelkous" - 2022
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op augustus 10, 2022, 10:58:02 am »
Alé, de psychologe viel beter mee dan verleden week donderdag. Zou ze 't door hebben gekregen dat ik maandag er iets van gezegd heb?

Moest wat logische dingen oplossen, niet dat ik daar echt 'n krak in was... en dan nog wat 'onthoud' oefeningen waar ik goed in was zo te zien. De 18de zal ze dan beslissen of ik 't nog echt nodig heb... En ik denk dat die van Logopedie zich waarschijnlijk ook afvragen wat ik daar loop te doen... Al zijn er blijkbaar hier en daar wel woorden waar ik niet op kan komen... Ernaar kijken 't en t niet weten... bijv.

maar goe, in 't algemeen valt het nu wel mee... Tis nu vooral de rug die tegenwerkt. Tis via het been van mij, dus als ik opsta ben ik een oud ventje. Het is een 'kramp' in het linkeronderbeen.
Als je dan belt naar de dokter zei die 'volgende week naar een collega' want hij is zelf op reis.

Dan ga je naar de dokter en blijkt dat zijn collega had geschreven 'last aan been vanwege CVA' MAARNEE  :eek:  want het is m'n linkerbeen en bij de cva was het rechts.
En dan leg je uit dat je in september 2020 al es last hebt gehad dat dat ook door 't been is gekomen... en dat ik dan een ganse maand thuis ben geweest.

Ik wou nu net vermijden dat het van het been overgaat naar de rug. Zegt die dan: 'ge neemt al onstekingsremmer voor uw reuma... Dat zal ook wel helpen.'

dan denk ik vooral: als dat zou helpen... Waarom heb ik dan een ontsteking?

daar betaal je dan 4 euro voor... om niets te doen eigenlijk. Integendeel dan zegt ie zo op 't eind; "Ik denk echt dat het van je rug afkomt". Ik kan niet zo goed tegen dokters die niet luisteren naar wat hun klant verteld.
93
Puppykamer / Re: Taverne "De Babbelkous" - 2022
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op augustus 08, 2022, 16:51:53 pm »
Dank u wel Binno... onze verjaardagmoderatrice vergeet zelfs mijn verjaardag :D

Goe gaan eten en dan 's avonds nog een toertje... Kwamen we dan jonge mensen tegen die vroegen of onze honden hoe smaakten op de barbeque... Vinden ze waarschijnlijk wel nog leuk ook om zo'n uitspraken te doen...

en het rare is toch dat er op sommige locaties 't water wegstroomt, daar in Aartrijke dus niet... zoveel water nog. :eek:

Vanavond mag ik naar de gewone huisdokter, er is iets mis met mijn been ... eerst had ik 't gevoel dat het van m'n rug kwam, maar nu lijkt het alsof ik wandel op een verzwikte voet zonder dat ie verzwikt is... echt lastig.

Vandaag waren ze ietsje vriendelijker... Kheb 't ook ff langs m'n neus gezegd dat ik daar niet echt blij mee was met dat van donderdag. Een zien of ze 't gaat doorgekregen hebben morgen. ... en hoe vriendelijk ze dan zal zijn  :hihi:

94
Puppykamer / Re: Taverne "De Babbelkous" - 2022
« Laatste bericht door Binno Gepost op augustus 07, 2022, 15:53:06 pm »
Pfff al dat gedoe met die logopedie en psychologie... uiteraard zal dat nodig en nuttig zijn, maar het lijkt me zoooo vervelend.
Hopelijk houden ze het een beetje luchtig en plezant en 'klikt' het toch wat met hen, dat zou het toch wat aangenamer maken.

Tussen haakjes... Tim...

Ne gelukkige verjaardag! :cheerB: :cheerB: :cheerB:
En ik weet dat het wat cliché klinkt, maar ik wil je nu toch ook van harte een goede gezondheid toewensen. :knuff:
Maak er een heel mooie dag van! :biertje:95
Puppykamer / Re: Taverne "De Babbelkous" - 2022
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op augustus 06, 2022, 08:37:42 am »
Nu hebben jullie tenminste eens wat te lezen voordat je gaat posten :waved:

Vandaag vroeg wakker, want de honden hebben me een half uur geleden al gewekt om te eten... Hans blijkbaar moe genoeg om het niet te horen :-) das al lang geleden dat ik 's morgens nog eten heb moeten geven..;
96
Puppykamer / Re: Taverne "De Babbelkous" - 2022
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op augustus 05, 2022, 11:35:04 am »
Goedemorgen iedereen :waved:

volgende week terug de Logopedie en psychologie (jakkes) en dan 's avonds naar de huisdokter om te weten of mijn been nu iets is van m'n rug of van water... Ik heb daar nog water gehad in dat been en met al die medicatie kan het gerust ook dat zijn... of het ene overtreft het andere, dat zou ook nog kunnen.
97
Puppykamer / Re: Taverne "De Babbelkous" - 2022
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op augustus 04, 2022, 15:20:15 pm »
Op maandag logopedie, op dinsdag neurologie (psycholoog) en op donderdag logopedie... Dat was de omschrijving van de vrouw aan de telefoon

vandaag (donderdag) naar de logopedie om 9u30... Ik ga naar buiten na de logopedie en sta te wachten op hans. Vond het al raar dat het maar een half uurtje was, gezien ze gezegd hadden dat het een uur ging duren. Als 't allemaal uitkwam, was een 'half uur logo en een haalf neuro' ik had dus al slechte punten toen ik bij de psy toekwam...

tijdens de 'les' kreeg ik pictogrammen.

Pascal rijd met de wagen, maar hij gaat niet met een volvo en rijdt ook niet te snel
Pascal dit
en Patrick dat...

ik doe dat al niet graag... 'logisch denken' ik dacht dat ze me gingen trainen op kort geheugen.. Tzal wel weer een reden achterzitten, maar op dit moment zie ik 't niet in wat logisch denken met 'korttermijngeheugen' te maken heeft. Bovendien heb ik daar niet echt last van ... vind ik

het is niet zo dat ik 'nu' niet meer weet wat ik een half uur geleden (afwas) heb zitten doen of een 5tal minuten geleden, maar Psychologen weten dat precies zo te draaien.

Ze vroeg me welke datum het was. Ik zei de 4de augustus en dan welke dag... die was ik vergeten... ik zei dat ik in ziekteverlof zit en er hoegenaamd niet aan denk welke dag we zijn... Dat was dus al 'gevaarlijk'. Hij vergeet zijn dagen...

Daarna vroeg ze me of ik de trap noch wist zijn en ik zei 'ja' maar ik liep verder door en ze zei me 'tis hier he'... alsof je van de eerste keer weet waar die trap meteen weer is... alsof niemand eens voorbij een deur loopt... ik had moeten zeggen dat ik de lift wou nemen... Dom eh weer. Alé, weer een punt van 'hij vergeet waar de trap is'

ik was content toen ik van bij de logopediste wegging, maar deze was allerminst vriendelijk wi... De logopediste zei meteen 'zeg maar m'n voornaam' bjv en gaf me een tasje koffie... Deze niet wil. 'dag mevrouw' en daar bleef het bij. Ik denk niet dat ik de die nog graag zal zien. "Volgende x is het maandag" en zal het iemand anders zijn... hopelijk valt die dan wat beter mee.
98
Puppykamer / Re: Taverne "De Babbelkous" - 2022
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op augustus 03, 2022, 13:49:59 pm »
m"n pet is in bestelling... Als die toekomt, kan ik verderop wandelen. Maar met dit weer wandel ik sowieso niet overdag

gisterenavond een toertje Zandvoorde gedaan, dat is 5km. Gestart terwijl FC de kampioenen bezig was... Dus das al laat eh. Was net niet donker toen ik thuiskwam.

En tis lang geleden dat ik die nog heb gedaan. Ik dacht: er zijn hier pijltjes weg en ik wou dat ingeven bij Westtoer... Blijkt dat dat dus van Westtoer zelf is. Ze hebben een bospaadje weggehaald en er een fietspad voor in de plaats genomen. Kvind dat nu niet echt mijn ding. Nuja, ik weet de weg... en omdat ze dus 'daar' kilometers bij hebben gesmeten en de toer maar 13km mag zijn blijkbaar, hebben ze dan verderop de wandelroute dwars door Zandvoorde gesneden ipv de route rondom. Vind ik dan ook weer niet erg, want dan wandelen we daar weer meer op ons gemak :-)

intussentijd mag ik dus 6m niet rijden met de auto... zal afhangen wat de neuroloog volgende week zaterdag beslist ... waar in ruil om te kunnen werken, kunnen ze me wel eerder laten rijden, maar das dus met toestemming...

Ik vind in ieder geval dat ik nog altijd een TIA heb en geen cva zelf... Een tia is als je de symptomen op de dag zelf 'verdwenen' zijn en in theorie is het geen tia, omdat ik nog problemen heb met spraak en soms met schrijven.

ik denk bijv aan een 'kerktoren' maar tegen dat het eruit is... moet je wat geduld hebben. spreken zelf gaat wel redelijk goed.
99
Puppykamer / Re: Taverne "De Babbelkous" - 2022
« Laatste bericht door viviane Gepost op augustus 01, 2022, 12:10:34 pm »
Jongen niets forceren het zijn geen lache dingen wat je gekregen hebt, heel voorzichtig aan doen niet te ver wandelen, ik vind 4 km al veel zou ik toch niet doen
Nog veel courage bij de genezing
grtjs van mij  :waved: :waved: :knuff: :knuff: :knuff:
100
Puppykamer / Re: Taverne "De Babbelkous" - 2022
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op juli 31, 2022, 20:27:01 pm »
Korte toertjes, iets wat Pharos wellicht niet zo leuk vind (pip dan wel :D ) maar we zijn toch weg... Ietsje trager of korter dan normaal...

Vandaag ietsje van 4.5km. Volgens mijn vriendje toch zeker 3w zo te doen.

en daarna mogen er een paar km's bij... we zien wel hé. Nu valt het toch nog allemaal mee. Het enigste wat ik denk is 'angst' dat ik het zou tegenkomen waar ik alleen ben en gezien ik wel redelijk veel alleen op stap ben...

Nu... ze geven dus 3 warme dagen weer, dus dat wordt sowieso weer avondwandelen.
Pagina's: 1 ... 8 9 [10]

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal