Recente berichten

Pagina's: 1 ... 8 9 [10]
91
Geproficiateerd!!! / Gelukkige verjaardag Rita
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op december 13, 2021, 01:27:26 am »
 :cheerB: :cheerB: :cheerB: Gelukkige verjaardag mama  :cheerB: :cheerB: :cheerB:

92
Puppykamer / Re: Blaf Blaf in het jaar 2021 - café
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op december 13, 2021, 01:26:28 am »
Oei oei oei... ik zou beter Dogsfriendly weer instellen als startpagina ipv al die aparte vakjes vol vanalles...

Vandaag is het de verjaardag van m'n mama... Ze wordt 72 jaar... Eens zien of ze het hier zal zien dat ik 't geschreven heb.

"Ik weet nooit wat verteld" zegt ze altijd, maar een simpele 'goeiendag' is ook niet verkeerd eh...

Alé, ik wacht op de sneeuw. We hebben nu al hopen water, 't zou beter vriezen, meteen schaatspistes genoeg :D

Ik had op woensdag 2x geen vaste plaats - ik heb verlof genomen... en die is nu op. Anders worden we in vervanging gestuurd en ik heb daar eigenlijk niet echt zin in omdat je nooit weet waar je gaat terechtkomen. Meestal valt dat altijd tegen.

Goedenacht allemaal :waved:

93
Puppykamer / Re: Blaf Blaf in het jaar 2021 - café
« Laatste bericht door viviane Gepost op december 06, 2021, 12:16:42 pm »
Dat kwam door dat ik mijn arm op een bepaalde plek legde (ik weet tot nu toe waar ik hem precies legde) dat mijn laptop automatisch safede
Holly is vandaag weer hier, heb haar nu een hoefje gegeven waar ze naarstig aan het kauwen is en vanmorgen heeft ze yoghurt gekregen we hebben geen 2 keer moeten zeggen dat ze moest eten  :hihi: in een wip was het uit, ik vind dat ze nog geen centimeter gegroeid is ze blijft gelijk klein
Zo gastjes een fijne week en tot later,  :waved: :waved:
94
Puppykamer / Re: Blaf Blaf in het jaar 2021 - café
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op december 05, 2021, 13:39:42 pm »
En wat deed ik dan vroeger?
Waarschijnlijk geen Holly vrijdag, gisteren een nieuw hondje gekregen om te wandelen een trekkertje had wel pijn in mijn nek en schouder, weet zonder wie ik vandaag zal hebben,
Meer nieuws heb ik niet, tot later dan  :waved: :waved:

missen tijdens het schrijven dat je een nieuw bericht startte... dat doe je nu niet meer (is me al opgevallen)

Heb je niet gevraagd waarom je niet mag knuffelen? Mss dat ze schrik hebben dat je ermee naar huis gaat lopen :lol: Ik zou dat nog snappen als het een blindegeleidehond in opleiding is...

Goedemiddag iedereen :waved:

gisteren nog eens naar de Nattebroeken geweest in Werken, valt nog goed mee om er te wandelen, ondanks de watervallen van de laatste dagen.

Vandaag ga ik een toertje doen in Zwevezele. Had eerst Nevele op 't menu staan, maar ik denk dat het daar in 't weekend te druk zal zijn.
En morgen is 't Sinterklaas op de wandeling... mijn brein is al aan 't werken voor spellekes, want ze moeten snoepjes verdienen en hoe meer snoepjes hoe beter de prijs :D

95
Puppykamer / Re: Blaf Blaf in het jaar 2021 - café
« Laatste bericht door viviane Gepost op december 03, 2021, 15:55:54 pm »
Gisteren met 2 hondjes tegelijk gaan wandelen dacht met een aan Tim, twee kleintjes een chitje en eentje van een onbestemd ras wel een schoontje, toen ik ben gaan zitten sprong het chitje op mijn schoot en het andere naast mij op de bank en maar knuffelen, de verzorgster had gezegd dat ik er niet mocht aankomen maar wat doe je als de beestjes het zelf aan geven knuffelen natuurlijk, ik was juist op tijd thuis voor de hagel vlaag al voor al was het een leuke namiddag heb er van genoten
Een fijn weekend allemaal  :waved: :waved: :waved:
96
Puppykamer / Re: Blaf Blaf in het jaar 2021 - café
« Laatste bericht door viviane Gepost op december 02, 2021, 12:08:00 pm »
En wat deed ik dan vroeger?
Waarschijnlijk geen Holly vrijdag, gisteren een nieuw hondje gekregen om te wandelen een trekkertje had wel pijn in mijn nek en schouder, weet zonder wie ik vandaag zal hebben,
Meer nieuws heb ik niet, tot later dan  :waved: :waved:
97
Puppykamer / Re: Blaf Blaf in het jaar 2021 - café
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op november 28, 2021, 22:37:20 pm »
Lap, ik doe zoals Viviane vroeger :tong:

Ik wou dus vervolgen dat mijn moeder de ene keer wint en ik dan 'n keer...

alé, nu ging ik dus afsluiten. Morgen toerke in Oostkamp met de groep. Buggyvriendelijk... ik wou eigenlijk een beetje slijk gaan opzoeken, maar 't zal er wel in zitten hoor... Ik ga niet enkel wandelen om een ander te plezieren, maar ook mezelf eh.

'wil je dit, wil je dat' en als ik iets wil, willen zij niet... zo werkt dat niet vind ik  :hmpf:
98
Puppykamer / Re: Blaf Blaf in het jaar 2021 - café
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op november 28, 2021, 22:35:23 pm »
Mee bezig zijn als ze uitvliegt... Het probleem is als je staat te praten met mensen, dat ze tijd heeft om rond haar te kijken. Dus tijdens het praten - je kan eventueel vertellen met de mensen dat je kent dat je erop wil trainen en dat elke keer er iemand komt en de hond braaf is, je een snoepje geeft. Als er iemand komt met een hond, kan je eventueel een wandelingetje doen en de hond attent maken op jou (snoepje, lief praten) zodat ze geen aandacht schenkt aan de hond dat komt.

En dan ga je terug naar de mensen en babbel je verder.

Zo kan je dat opbouwen.

Pip deed dat ook. Als er een hond passeerde, hielden we ons bezig met hem, zodat hij geen 100% aandacht kon schenken aan de hond dat komt.

Fijn dat je toch je bezigheid hebt met dat logéetje. ivm de regen kan dat ook zijn zoals bij m'n broer eh. Zelf niet zot van regen, dus gaan ze niet buiten en zo leert de hond dat regen niet fijn is.

Ik stapte deze morgen met de honden (onbedoeld weliswaar) in een hagelbui. Ge zou denken dat dat pijn doet bij 'n hond, maar zij hebben een dikke vacht eh.

Goedenavond allemaal

heb tegenwoordig het spel Scrabble gevonden online en ik ben daar in 'gevecht' met mijn moeder :D
99
Puppykamer / Re: Blaf Blaf in het jaar 2021 - café
« Laatste bericht door viviane Gepost op november 27, 2021, 12:43:58 pm »
Gisteren is ons logeetje weer geweest het eerste wat ze deed was mijn kousen die op tafel ( wat ik speciaal met het gedacht dat het uit haar bereik was) schoepen de sloeber en in de zetel springen, de hele voormiddag is ze heel druk geweest maar in de namiddag heeft ze goed geslapen, ik dacht dat een retriever  niet bang was van een beetje nattigheid maar nee hoor ze moest geen hebben ze stak haar kopje buiten en verder wilde ze niet, voor onze grote toer had mijn man een regenjas van chétje aan gedaan en haar remmen sloegen met een toe heb van armoede de jas maar terug af gedaan, ze loopt al redelijk goed aan de lijn maar ze durft wel uitvliegen naar een andere hond als ik sta te praten met de mensen, het zijn mensen die ik ken van met ché buiten te gaan, dus ik praat nu ook met hen kan maar moeilijk zeggen ik mag niet blijven staan van Holly haar baasje dat doe ik niet zulle holly gaat het moeten afleren
Zo mensen een fijn weekend en tot weder lezen  :waved: :waved:
100
Puppykamer / Re: Blaf Blaf in het jaar 2021 - café
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op november 22, 2021, 08:02:50 am »
Goeiemorgen allemaal :waved:

overwegen sluiten ze graag als het maar kleintjes zijn - trage wegen onderbreken ze daarbij ook... en zo geraak je wandelingen kwijt natuurlijk... Daar denken ze nooit aan. Moest het voor een fietspad zijn, zouden ze die wel open laten. Zo heb ik dus een wandeling mogen afbreken in Bailleul (Henegouwen) omdat ze die afgesloten hebben.

Gisteren net op tijd terug in de wagen voor het begon te gieten :D ik was blij dat ik 't niet was... Al die mensen die ik heb gezien vlak voor ik aan de wagen was, zullen dus een douche gehad hebben. In sommige gevallen vond ik dat wel amusant...  :hihi:

Alé, we gaan straks weer gaan werken. Verleden week was er koffiekletsvergadering... ipv dat ze dan eens praat over de klanten enzo... wat die allemaal uitspoken :tong: vroegere vergaderingen gingen dus vooral daarover. Wat er was gebeurd bij bepaalde klanten (zonder namen te noemen eh) en wat je eventueel kon reageren om iets te verzachten of te ontkrachten... En ze wou het ook niet op de klassieke manier doen. Je naam zeggen , hoe lang je er al werkt enzo. Zo weet ik dus enkel maar namen van diegene die ze zelf hebben gezegd en blijkbaar was ik dus de enige die tegen iedereen zei: 'ik heet Tim'. Precies moeilijk om jezelf even bij naam te noemen. Of is dat eigen aan vrouwen?  :twister:
Pagina's: 1 ... 8 9 [10]

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal