Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Puppykamer / Re: Blaf Blaf in het jaar 2021 - café
« Laatste bericht door viviane Gepost op november 27, 2021, 12:43:58 pm »
Gisteren is ons logeetje weer geweest het eerste wat ze deed was mijn kousen die op tafel ( wat ik speciaal met het gedacht dat het uit haar bereik was) schoepen de sloeber en in de zetel springen, de hele voormiddag is ze heel druk geweest maar in de namiddag heeft ze goed geslapen, ik dacht dat een retriever  niet bang was van een beetje nattigheid maar nee hoor ze moest geen hebben ze stak haar kopje buiten en verder wilde ze niet, voor onze grote toer had mijn man een regenjas van chétje aan gedaan en haar remmen sloegen met een toe heb van armoede de jas maar terug af gedaan, ze loopt al redelijk goed aan de lijn maar ze durft wel uitvliegen naar een andere hond als ik sta te praten met de mensen, het zijn mensen die ik ken van met ché buiten te gaan, dus ik praat nu ook met hen kan maar moeilijk zeggen ik mag niet blijven staan van Holly haar baasje dat doe ik niet zulle holly gaat het moeten afleren
Zo mensen een fijn weekend en tot weder lezen  :waved: :waved:
2
Puppykamer / Re: Blaf Blaf in het jaar 2021 - café
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op november 22, 2021, 08:02:50 am »
Goeiemorgen allemaal :waved:

overwegen sluiten ze graag als het maar kleintjes zijn - trage wegen onderbreken ze daarbij ook... en zo geraak je wandelingen kwijt natuurlijk... Daar denken ze nooit aan. Moest het voor een fietspad zijn, zouden ze die wel open laten. Zo heb ik dus een wandeling mogen afbreken in Bailleul (Henegouwen) omdat ze die afgesloten hebben.

Gisteren net op tijd terug in de wagen voor het begon te gieten :D ik was blij dat ik 't niet was... Al die mensen die ik heb gezien vlak voor ik aan de wagen was, zullen dus een douche gehad hebben. In sommige gevallen vond ik dat wel amusant...  :hihi:

Alé, we gaan straks weer gaan werken. Verleden week was er koffiekletsvergadering... ipv dat ze dan eens praat over de klanten enzo... wat die allemaal uitspoken :tong: vroegere vergaderingen gingen dus vooral daarover. Wat er was gebeurd bij bepaalde klanten (zonder namen te noemen eh) en wat je eventueel kon reageren om iets te verzachten of te ontkrachten... En ze wou het ook niet op de klassieke manier doen. Je naam zeggen , hoe lang je er al werkt enzo. Zo weet ik dus enkel maar namen van diegene die ze zelf hebben gezegd en blijkbaar was ik dus de enige die tegen iedereen zei: 'ik heet Tim'. Precies moeilijk om jezelf even bij naam te noemen. Of is dat eigen aan vrouwen?  :twister:
3
Puppykamer / Re: Blaf Blaf in het jaar 2021 - café
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op november 15, 2021, 22:39:46 pm »
Goedenavond :waved:

waren vandaag maar met 2 om te wandelen... de ene maandag loopt dat vol en de andere maandag heb je amper volk, das toch raar eh? En vooral omdat het eigenlijk allemaal mensen zijn - afgezien 2 + ik - die niet werken. Of ze zijn huismoeder of ze zitten op ziekenbond...

En ze is gevallen, mijn wandelpartner. Nog voorgesteld om te helpen, maar ze had dat niet nodig zei ze... valt ze dan opzij in de gracht. Gelukkig enkel maar een natte broek  :hihi:
4
Wandelfoto's Leden / Re: nov 12 - Maulde
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op november 14, 2021, 22:39:17 pm »
Intussen werd die bepaalde beek dat ze ergens aan 't aanleggen waren, doorgetrokken waardoor een pad in 2 is gesneden (en geen brug in ruil). Dus de track van deze wandeling moet hersteld worden.
5
Puppykamer / Re: Blaf Blaf in het jaar 2021 - café
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op november 14, 2021, 22:33:24 pm »
Voila... jagers,  bange Pharos

Nieuwe kilometers voor m'n kooikers. Toer is van 2012 en toen leefden zij nog niet. Maar ik ga die in Henegouwen best nog eens allemaal afwandelen denk ik... De route van nu mag ik vernieuwen. Pad weg (volledig) en een pad onderbroken door een beek. Of geen brug meer over  :hmm: die is weg en werd niet vernieuwd. Jammer... mais bon, we hebben weer ons zetje gehad :-)

6
Puppykamer / Re: Blaf Blaf in het jaar 2021 - café
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op november 14, 2021, 13:50:45 pm »
Is dat dan niet via het asiel? ik ben helemaal niet mee denk ik... ik dacht dat het specifiek asielhonden waren.

Ze zouden je dat toch moeten kunnen laten weten als er een hondje is of niet... of maak je daar niet van om 'onverrichterzake' terug naar huis te gaan?

Goedemiddag iedereen :waved:

Gisteren gewandeld in Orcq. Das 'n deelgemeente van Doornik... Ge eet daar soep met een vork  :hihi:

vandaag ga ik naar Maulde. Wandeling herbekijken... ergens van 2012 is die. Nuka'tje was toen nog mee... ik mis haar soms wel wi... De mijne blijven mooi op 't pad (wat wel goed is natuurlijk), maar het turen over velden waar Nuka uithing... dat was toch vaak speciaal en ge moest altijd een half uur bijrekenen in je planning voor haar uitstapjes...

 :lol:
7
Puppykamer / Re: Blaf Blaf in het jaar 2021 - café
« Laatste bericht door viviane Gepost op november 13, 2021, 16:24:45 pm »
Arm pluisje, dat ga je met een hond niet hebben é
zondag een fijne dag gehad zoon en neef zijn 2 droge komieken en als die 2 samen zijn is het lachen geblazen het was heel fijn juist mijn lange broek die de hele tijd af zakte wat natuurlijk voor hilariteit zorgde
Woensdag met een hondje gaan wandelen was dat trekken tot dat er iemand zei haar een harnasje aan te doen en inderdaad dan ging het veel beter, donderdag hadden ze geen hond voor mij dan maar terug naar huis terug gekeerd
Gisteren hebben we dan Holly gehad, ze is bijna 4 maand ze is nog niet helemaal proper maar wat een schat van een hondje echt heel lief moest je haar laten lik ze je hele gezicht af, volgende week komt ze terug haar baasje wilde 10 euro geven maar dat heb ik niet gewild we hebben plezier aan het beestje gehad en dat was voor ons voldoende, ik was wel pompaf  en vannacht heb ik heel goed geslapen  :hihi: :hihi:
Zo dat was het dan  :waved: :waved:
8
Geproficiateerd!!! / Viviane...
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op november 12, 2021, 02:27:56 am »
 :zucht: mijn moderatrice laat het blijkbaar afweten  :knuppel: :grrr: muur:

Toch nog een late doch niet minder gemeende gelukkige verjaardag.


 :feest:
9
Geproficiateerd!!! / Re: p&p vieren vandaag
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op november 12, 2021, 02:26:19 am »
Heerlijk gewandeld (10km) in Axel (NL) :-)

10
Puppykamer / Re: Blaf Blaf in het jaar 2021 - café
« Laatste bericht door *~*DF*~* Gepost op november 12, 2021, 02:24:42 am »
Hopelijk was het een leuk feestje Viviane :D

Goedenacht allemaal

dinsdag heb ik om de 14d een locatie om te gaan poetsen waar ze een kat hebben. Die hebben ze ooit in hun tuin gevonden tussen de schutting. Ze hebben toen die schutting uit elkaar gehaald om eraan te kunnen. Dus dat katje is nu iets van 7j? Heeft zo z'n eigen kuren, maar tis een heel lieve... Ze weet de weg naar de bedden (daar ligt een doekje speciaal voor haar) of ze legt zich neer op de vensterbank, doet altijd toertje tuin en komt dan terug binnen. Als ik er ben, loopt ze graag door m'n versgewassen vloer  :twister: om te gaan eten of om naar buiten te gaan.

Als ik gedaan heb met werken, is de klant meestal niet thuis en dan stuur ik een sms... ondermeer om te laten weten waar Pluisje is (das haar naam en 't past wel hoor) en wat ik heb uitgespookt in die 4u.

Daarna rij ik naar huis en ik krijg dan een sms 'merci, tot binnen 14d'
Dus nu ook...

's avonds kreeg ik een bericht dat Pluisje nog niet thuis was. Ik stuur terug dat het raar is, want ik heb haar niet naar buiten zien gaan... wel naar boven (ze klauwde naar me :tong: ) en dat ik voor de rest niet weet waar ze zat. Ik had 's morgens al gestuurd dat ze wsl op de kamer van de zoon zat. Ik moet daar niet zijn, dus heb ik daar niet gekeken. Ik herhaal dat dus nog eens in m'n berichtje... Ik schrijf erbij dat ik de schuif onder het bed van hun dochter heb opengetrokken om er eens onder te stofzuigen en dat ik die dan weer gesloten heb. "Daar kan ze waarschijnlijk niet onder" stuurde ik terug.
Blijkbaar is de klant toch even gaan kijken, want wat bleek? Pluis zat tussen de lattenbodem en de matras...  :krab:
Ik denk dat ze onder de matras in de schuif was gekropen en toen ik die sloot, kon ze geen kant meer op... Maar niets van lawaai gemaakt hé zeg...
Had klant mij niet gecontacteerd, had dochterlief zich gewoon in bed gelegd en wsl de poes geplet  :eek:

Pagina's: [1] 2 3 ... 10

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal