Dogsfriendly

Ontspanningsafdeling => Kefferlectuur => Topic gestart door: Borderfan op januari 06, 2012, 20:06:49 pm

Titel: Een nobel hart
Bericht door: Borderfan op januari 06, 2012, 20:06:49 pm
(http://shop.boekenbent.com/images/Een-nobel-hart.jpg)
Titel: Een nobel hart
Auteur: Elisabeth Janssen
Uitgeverij: Boekenbent
In Een nobel hart neemt de Galgo español Milly een centrale plaats in. Vanuit Spanje komt zij terecht in een Nederlandse opvang, waar zij na een bijtincident kansloos geworden lijkt. De auteur en haar partner besluiten Milly te adopteren, waarna er een nieuwe wereld voor ze open gaat. De wereld van de Galgo, de Spaanse windhond, die in Spanje na bewezen diensten genadeloos wordt afgedankt. De jagers in Spanje, de galgueros, die de Galgo voor de jacht gebruiken, gaan volkomen voorbij aan het zachte en nobele karakter van deze hond.
Dat Milly nog extra bijzonder zou blijken, vormt de basis van dit boek. Elisabeth Janssen beschrijft liefdevol de hechte band die Milly ondanks haar verleden weet aan te gaan, met name met haar vrouwtje.
Daarnaast vertelt Elisabeth over de relaties met haar partner, familie, vrienden en kennissen. Over wat ze meemaakt met haar roedel èn met mensen. Over het leven en over de dood. Verlies en rouw beschrijft ze indringend.
Een boek dat ontroert.

Voor meer informatie http://shop.boekenbent.com/product_info.php?cPath=1_4&products_id=447 (http://shop.boekenbent.com/product_info.php?cPath=1_4&products_id=447)
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal