Auteur Topic: Melden - DF (5 & 10km)  (gelezen 624 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline *~*DF*~*

  • Administrator
  • Grijze Snoet
  • *****
  • Berichten: 30211
  • Geslacht: Man
Melden - DF (5 & 10km)
« Gepost op: juni 08, 2017, 23:15:21 pm »
Korte route:
Startplaats: kerk Melden (Meldenstraat thv nr 7)
aantal km: 5


Gezellige wandeling zonder zorgen... voor een deel naast de schelde. We passeren onderweg water en een café, maar of die alle dagen op is, is maar zeer de vraag. Vandaag (donderdag) was 't gesloten...
We passeren verder geen huizen meer en de wandeling is 90% onverhard. Hetgeen dat verhard is, is verkeersluw

(gps)kaartje:
https://nl.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=18140989

foto's juni 2017
http://www.dogsfriendly.be/mijnforum/index.php/topic,14582.0.html

Lange route:
Je kan gerust starten vanaf de kerk van Melden, doch dan haal je er een paar meters af...
Startplaats: Meersestraat thv nr 7 (parkeren langs straat)

starten met verhard. Verderop naar rechts om dan links van het water (1ste pad) mee te wandelen naar het onverharde jaagpad.
Jaagpad volgen tot 1ste onverharde pad rechts (links van het water). Komen we uit op een stukje straat met huizen en 1 café (Anno 2017 met de naam: 'Oude Schelde'). We volgen de baan mee naar links tot we verderop naar links kunnen, een onverhard weggetje achter de tuinen van de huizen verderop.
We komen op verhard en volgen mee naar links.
1ste onverhard pad naar links volgen, pad maakt 2 bochten en brengt ons terug aan de verharde straat. Daar gaan we linksaf tot aan de kerk
Aan de kerk terug naar links, verhard tot aan de Schelde. Daar gaan we terug linksaf en blijven op onverhard naast de Schelde. Verderop gaan we nog eens naar links (rechts van het water) waarbij we terug uitkomen aan het café van daarnet. We keren een stukje op 't zelfde pad terug van in het doorgaan, maar ipv het pad mee te volgen naar rechts (naast het water) gaan we zo goed als rechtdoor tot aan het volgende verhard, daar gaan we rechtsaf terug richting Schelde. Eénmaal daar terug naar links tot we een bruggetje over de gracht hebben (links) en volgen dit pad. We wandelen onder de bomen door (water links) en volgen de ganse bocht tot we terug aan het jaagpad uitkomen. Naar links (onverhard jaagpad) en verderop terug naar links... op het verharde pad die we terug tot aan de wagen volgen.

(gps)kaartje:
https://nl.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=18214986
« Laatst bewerkt op: juni 13, 2017, 20:12:30 pm door *~*DF*~* »

Honden maken geen lawaai, maar Muziek