Auteur Topic: Losloopweide: Stene (Oostende) - Sportcomplex De Schorre  (gelezen 8458 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Riet

  • Zwemmertje
  • *****
  • Berichten: 20114
  • Geslacht: Vrouw
    • DreamsForEternity
Losloopweide: Stene (Oostende) - Sportcomplex De Schorre
« Gepost op: januari 29, 2009, 10:15:37 am »
Topic gestart door: Dogsfriendly op Oktober 05, 2008, 01:38:14


Ingang vanaf de Stuiverstraat binnen de gemeente Stene, deelgemeente van Oostende.

Komende vanaf de E40 overgaand naar de A10 komt u aan het megarondpunt op het eind van de autosnelweg (Jetair is te zien recht voor je). U rijd het rondpunt rond tot u naar Stene kan (aangeduid) vlak na het rondpunt moet u aan de rode lichten naar links.
U rijdt de baan rechtdoor tot aan het eerste plateau (kruispunt) waar u rechtsaf de Zilverstraat in gaat. Op het eind van deze baan hebt u wederom een rondpunt. U rijdt het rondpunt rond en neemt de derde afslag. Op uw rechterzijde ziet u tal van bomen en daar bevind zich ook de speelweide.

foto's

Die waar ik nu foto's van heb, is ruim genoeg om je hond eens te lossen... door teveel bomen is het wat onhandig voor grotere honden om eens een crossje te doen en Cockers die graag alles afschuimen zullen er ook niet echt kunnen lopen zoals het zijn moet... maar het belangrijkste is dat je hond er LOS mag ...op het eind van de Sportparklaan - te bereiken via de Stuiverstraat - bevind er zich nog een speelweide. Eentje met minder bomen en dus meer vrijheid tot cross...

Als je kijkt op het Info-bord van het sportpark de Schorre, zal je ze daar niet op aantreffen... Deze speelweide vind je terug thv de gebouwen E en F (die dus wel aangeduid staan)zelfs in een speelweide zijn ze te lui om hun poep op te rapen... :roll:« Laatst bewerkt op: april 13, 2010, 18:30:01 pm door dogsfriendly »

Offline Loki

  • Wriemelkontje
  • *
  • Berichten: 499
  • Geslacht: Vrouw
Re: Losloopweide: Stene (Oostende) - Sportcomplex De Schorre
« Reactie #1 Gepost op: maart 26, 2016, 16:38:28 pm »
Ik vind deze 2 petieters niks in vergelijking met de grote losloopzone aan de hondenschool HappyDog en de Kust. Daar is een zéér grote weide waar de honden los mogen. Enigste nadeel is dat het niet omheind is, er is enkel een afscheiding met een gracht (maar aan de kant van de hondenscholen kan je vrij op het straat) dus niet aan te raden voor honden die ver weglopen of totaal niet luisteren. Ook loopt een deel van het mountainbike-parcour hierdoor waardoor je soms eens moet uitkijken.
Zal hier binnenkort wel eens foto's plaatsen.
" Vergeet niet dat je hond alles doet om je te behagen. Als de hond iets verkeerds doet, dan heb jij een fout gemaakt."